VIDEO MikeTyson teško ozlijedio svog trenera i poslao ga u bolnicu na operaciju

U dvorani sam čitav život, trenirao sam mnoge borce, ali nikoga s ovakvom snagom. On ima snagu 24-godišnjaka i zna trenirati i boriti se jedino u punoj brzini...

Podijeli

Fanove boksa u subotu čeka veliki spektakl, a to je meč dviju legendi, 54-godišnjeg Mikea Tysona i 51-godišnjeg Roya Jonesa Jr.-a.

Povratnički meč je ekshibicijski, a borba će se održati prema posebnim pravilima.

Na meču Tysona i Jonesa “zabranjeni su nokauti”, nema proglašenja pobjednika, kao ni suca u ringu. Borba je dogovorena na osam rundi po dvije minute, a dođe li do porezotine na licu, meč se odmah prekida.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Iako u meču možda nećemo vidjeti žestoke udarce, Mike Tyson na treningu ide jakim tempom. Legendarni boksač tako je ozlijedio svog trenera i poslao ga u bolnicu.

“Nisam ovo nikome rekao, ali pokidan mi je rotator ramena od sparinga s njim. Idućeg tjedna imam operaciju. Mike Tyson već je jednog poslao u bolnicu”, rekao je Cordeiro pa dodao:

“U dvorani sam čitav život, trenirao sam mnoge borce, ali nikoga s ovakvom snagom. On ima snagu 24-godišnjaka i zna trenirati i boriti se jedino u punoj brzini”, istaknuo je boksačev trener.

“Lako je moguće da veliki Mike u punoj brzini sredi i Roya Jonesa Jr.-a, jer Mike ne zna stati kad krene.”

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

D.J.

 


Podijeli