VIDEO: LUKA MIŠETIĆ OTKRIO: EVO SNIMKE IZETBEGOVIĆA KAKO ‘OTKRIVA TAJNU’. MAJKE SREBRENICE IZMANIPULIRANE SU DA IZDAJU PRIOPĆENJE PROTIV HRVATSKE!

Luka Mišetić -foto-twitter
Podijeli

Luka Mišetić -foto-twitter

Pokret-Udruga “Majke enklave Srebrenica i Žepa” uputile su sramotni dopis glavnom tajnika UN-a Antoniju Guterresu i savjetnici glavnog tajnika za prevenciju genocida u Vijeću sigurnosti UN Alicei Wairimu Nderitu u kojem pozivaju da spriječe “namjeru Vlade Hrvatske da putem UN-a i NATO-a vojno angažira svoje oružane snage u BiH posredstvom misije ALTHEA”.

Na tu je vijest reagirao hrvatski odvjetnik s američkom adresom Luka Mišetić.

“Majka Srebrenice 2015. godine: ‘Da nije bilo Oluje možda bi bio i drugi genocid u BiH’. Danas su neki izmanipulirali Majke Srebrenice da izdaju priopćenje da je ona ista Hrvatska vojska koja je spriječila drugi genocid u BiH danas nepoželjan ‘agresor’”, dodaje.

No, Mišetić tu nije stao

“Kad kažem da su Majke Srebrenice danas izmanipulirane da izdaju priopćenje protiv Hrvatske, evo snimka Bakira Izetbegovića kako ‘otkriva tajnu’ da je SDA ta koja piše ta priopćenja i traži od Majki Srebrenice i logoraša da ih samo potpišu”, napisao je Mišetić uz video koji možete pogledati ispod teksta…

Mišetić je postavio i izjavu Majki Srebrenice iz 2015 godine izrečene u Kninu na obljetnici VRO Oluja 95.

-Evo kako je odvjetnik Luka Mišetić očitao lekciju iz povijesti notornom profesoru kojem se ‘povraćalo’ od posjeta Vukovaru…

Poslušajte što govori Bakir Izetbegović o pismu Majki Srebrenice  u prvih 20 sekundi-izvor-video-youtube

VEZANE VIJESTI

VIDEO Milanović poručio Tužiteljstvu BiH: ” Meni mogu puvat”…A Komšić je prijesni lažov i kradljivac hrvatskog statusa…

 


Podijeli