Podijeli

U jeku rasprave o uvođenju ćirilice u Vukovar, HRT je u tom gradu proveo anketu i objavio istu u središnjem Dnevniku. Netko je primijetio da je jedan od ispitanika koji se pojavljuje na snimci u Vukovaru poručnik srpske agresorske i okupatorske vojske…

Ovo zapažanje čitatelja Braniteljskog portala koji je ovaj video postavio u svom komentaru na Facebooku Braniteljskog portala podijelio je Velimir Bujanec na svom Facebook profilu, uz objavu je priložio i video, odnosno snimku RTS-a od 19. studenog 1991. godine u kojem se pojavljuje isti čovjek koji sada na HRT-u govori o uvođenju ćirilice u Vukovar.

Radi se o Svetislavu Vidakoviću koji je u JNA agresorskoj uniformi s crvenom zvijezdom, zajedno s četnicima, koji su taman ušli u Vukovar koji su do temelja porušili.

Na vratima svoje kuće pronašao je natpis “ovo je srpska kuća”, a hrvatsku vlast nazvao je “ustaškom”.

Na snimci RTS-a koja datira od 19. studenog 1991. godine, Svetislav Vidaković je u uniformi s crvenom zvijezdom, zajedno s četnicima, koji su zajedno sa njim ušli u Vukovar.

Svetislav Vidaković danas se zalaže za uvođenje ćirilice u Vukovar.

U svakom slučaju je dobro što je Bujanec pospremio ovaj video da ostane kao dokaz za institucije RH koje sada mirno dalje mogu raditi- ono za što ih hrvatski narod plaća..

KLIKNI NA FOTO

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + šesnaest =