Podijeli

Potpredsjednik vlade i ministar obrane Damir Krstičević primio je u ponedjeljak u službeni posjet ministra obrane Republike Poljske Mariusza Błaszczaka…

‘Potpisali smo danas sporazum o vojnoj suradnji, nakon 20 godina. Njegov je cilj unaprijeđenje naše vojne suradnje da bismo se mogli nositi sa sigurnosnim izazovima’, rekao je nakon sastanka ministar Krstičević.

”Pripadnici HV-a nalaze se u Poljskoj od kraja 2017. na NATO aktivnostima. Zahvaljujem se ministru na gostoprimstvu koje daje hrvatskim vojnicima u Poljskoj”, rekao je Krstičević.

Ministar je najavio i sudjelovanje poljskih vojnika na vojnim vježbama u lipnju i u rujnu ove godine.

Najavio je suradnju vojnih industrija. “Jedna hrvatska firma dobila ugovor vezano za isporuku djelova za jurišnju pušku u Poljsku. Ugovor će biti potpisan ovih dana”, rekao je Krstičević, za N1-VIDEO-OVDJE.

T.H.


Podijeli

11 KOMENTARI

  1. Priča o borbenim lovcima je od početka samo obična priča za malu djecu.Vlada nikad nije ni mislila kupiti avione,a niti misli.Priča je služila da se smire desne struje u državi(čitaj,branitelji)kako bi se prikrio kriminal oko Agrokora,Uljanika kako bi prošla Istanbulska konvencija,Marakeški sporazum i dalje da ne nabrajam.Ako je Andrija Hebrang sudskim putem dokazao da je ministar Kujundžić lažni branitelj,a on je još uvijek ministar i o tome nitko ne piše,onda o čemu mi ovdje pričamo?
    Sad će pred iduće parlamentarne izbore opet krenuti priča o nabavi aviona kako bi djeca i dalje glasala za HDZ koji od Tuđmanovog HDZ-a ima samo ime,a u biti je prikriveni SDP,čak i gori.
    Tako draga djeco vi i dalje slušajte bajke.Hvala i Bog vas blagoslovio.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × jedan =