Podijeli

“Razbili smo Argentinu, čudo jedno! Šta je ovo, kakva je ovo utakmica, kakav je ovo nastavak? Čudesno! Pamtit ćemo to cijeli život. Tri pogotka u drugom poluvremenu zabiti Argentini. Vjerujem da su mnogi od vas dobili danas onu poruku, a ona je glasila ovako: Dragi svi, danas na HRT 2 u 20 sati pogledajte film Messi se vraća kući”, neki su od komentara Drage Ćosića tijekom utakmice između Hrvatske i Argentine.

Messi je u potpunosti, odličnom igrom Hrvatske, podbacio protiv Hrvatseke. U prvih 45 minuta skupio tek 20 dodira lopte nakon što mu niti jedan od suigrača nije uspio dodati više od dvaput. Bila je to odlična procjena našeg izbornika koji je praktički sa dvojicom igrača i iszmjenama u čuvanju Mesija, potpuno kirurški odstranio ovog nogometnog genijalca. Do kraja utakmica igrač kojem se klanja nogometni svijet tek je 50 puta dodirnuo loptu i uputio jedan (blokirani) pokušaj ugrožavanja hrvatskog gola. Usporedbe radi, u prvoj utakmici protiv Islanda uputio je 11 udaraca.

D.J.


Podijeli

5 KOMENTARI

  1. Ćosiću ,rekao sam baš jučer ,prije tekme koju smo gledali u Irskoj., Falit će mi Ćosićevi komentari i njegove reakcije. Nije utakmica repke- utakmica ,ako nema Drage Ćosića da komentira.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − sedam =