Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Baš u Dubrovniku je današnji predsjednik Vlade Hrvatske izrekao znakovitu rečenicu -da su se na ovim hrvatskim prostorima  “odigravali nekakvi sukobi”. Hladno i bez imalo empatije  izrečena rečenica je bila znak svima da je počeo proces zaborava, koji nam dirigirano on i onakvi – pošto poto žele nametnuti. No hrvatski je narod miran, kulturan, dostojanstven i kršćanski dok ga se ne dirne. Možda je taj koji je izrekao tu gnusnu rečenicu previdio svu kvalitetu hrvatskog puka, baš kako su je previdjeli i oni koji su Dubrovnik i mnoge hrvatske gradove i sela ovako bezdušno rušili , kako to zorno slikom i tonom opisuje ovaj stravičan video. Video u kojem se jako dobro vidi AGRESIJA! Srpska, crnogorska i JNA kamarila u želji da zauzme ovaj grad kojeg je branilo jako malo hrvatskih divova i koji ga obraniše na žalost mnogih koji su skovali paklene planove da ga uzmu u svoje pohlepne ručerde kao i mnoge duge prekrasne gradove u Hrvatskoj -koju su do temelja porušili. Poklali, pobili, zapalili, likvidirali, gazili tenkovima, gonili kao stoku u njihove agresorske srpske koncentracijske logore i nad njima se iživljavali kao hijene. Htjeli su i more!

DUBROVNIK: Na Srđu odana počast svim poginulim hrvatskim braniteljima!…

Danas 6. prosinca je Dan branitelja grada Dubrovnika i branitelji (oni živi divi) se okupiše i prisjetiše se ovog zla. Prije se  svega i dostojanstveno s punim poštovanjem prisjetiše se svih onih hrvatskih branitelja, njihovih suboraca, tih divova koji su u odnosu protiv srpskog agresora bili 20 naprama 1 i nisu im dali priliku da slave svoj krvavi pir, već ih poraziše u žestokom i nemilosrdnom boju. Poraziše ih tako da se nikad više nisu oporavili. A vi gospodo političari koji ste danas na vlasti i koji zazivate hrvatske branitelje u svojim licemjernim političkim govorima, vas nema, nema vas danas među onim divovima da se malo sagnete i upalite svijeću našoj paloj braći. Da se dostojanstveno poklonite tim divima koji skoro goloruki obraniše i Dubrovnik i Hrvatsku i svima vama licemjernima osiguraju te vaše fotelje iz kojih se osjećate “moćni” i bogati ne razmišljajući o tom kako ste samo prolaznost. Sjetiti će te se onda kad budete mislili da će se upravo vas, iste birati na izborima koji i nisu tako daleko. Tad će te grmiti s govornica i pričati hvalospijeve o onima za koje već danas ne smijete izreći da su se branili od srpskog i agresorskog JNA fašizma, već od tamo nekih pobunjenika u hrvatskoj. Sramite li se imalo?

-(VIDEO) BARBARSKO RAZARANJE I HEROJSKA OBRANA DUBROVNIKA – 6. PROSINCA 1991…

Ako netko od vas licemjera naiđe u bespućima interneta na ovu vijest ispisanu od strane onog koji vam svima poručuje; pozorno pogledajte ovaj video i sve ove stare ljude u podrumima koji se kriju da ih ne ubiju i iskasape oni s kojima plešete žikina kola i opijate se slušajući njihove turbo-idiotizme zavijajući i zavrćući žarulje poput zadnjih idiota i za njih govorite da su dobri susjedi i krasni ljudi. Pročitajte licemjeri ovo što reče onaj na kojeg se mnogi od vas često pozivaju, a niste niti dostojni pomena njegovog i imena divova koji vam dadoše Hrvatsku.

I kao što reče Dr. Ante Starčević

Narod hervatski sačuvao si je u svih nevoljah, koje nepravedno terpi od Austrie, još jedno neprocenjivo dobro, a to je: vera u Boga i u svoje desnice. Narod hervatski veruje, bez da mu itko kaže, da je providnost njemu, koji je tristagodišnje sužanjstvo Austrie preživio, njemu, koji se je u duhu keršćansko za druge vazda žertvovao, lepu budućnost odredila; narod hervatski veruje, da tu budućnost, to poslanstvo, ne bude odkaživati Austria, nego Bog i Hrvati! (Djela, knj. I, str.16)

M.M. Viribus unitis


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

10 KOMENTARI

  1. Pa zaboravili jer sa njioma koaliraju da bi se odrzali na vlasti pa njima je vaznija da ostanu u vlasti i da uvedu cetnike u hrvatsku vlast tko pita jos za branitelje ili proslavu oslobodenja pojedinih djelova hrvatske to vlasti ne pada na pamet jer bi se zamjerili svojim koalicijskim partnerima cetnicima na celu sa Pupovcem jad i bijeda

  2. Povijesni dan za Lipik bio je petak, 6. prosinac 1991. Tog su dana prije točno 27 godina hrvatske snage pokrenule vojno-redarstvenu akciju „Orada“ kojom su u potpunosti oslobodile Lipik koji je tako postao prvi oslobođeni grad u Domovinskom ratu i jedini oslobođeni grad do „Oluje“.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

petnaest + 20 =