VIDEO: Kolak o “Stojićevom pismu Haškom sudu”: “KRIK MUČENIKA I TRAGEDIJA HRVATSKE POLITKE”…

Njegovo pismo mi dragovoljci branitelji doživljavamo kao KRIK mučenika...

Podijeli

Bruno Stojić-foto-screenshot-KRIK MUČENIKA

Već stoljećima poznata je teza ” kroničara ” POKAŽITE NAM HEROJA, ZA POLA SATA NAPISAT ĆU TRAGEDIJU”…

Hrvatska politika predvođena Stipom Mesićem i njegovim pomagačima izručila je svoje najbolje sinove , Hrvatske GENERALE ,na milost i NEMILOST haškom sudu .
Zaboravila je na njihov doprinos u stvaranju i obrani domovine, zaboravila na patnje na njihov Uznički život, zaboravila na patnju njihovih obitelji, .. dozvolila je da sa hrvatskim braniteljima se briše pod i u Srbiji, Bosni i Hercegovini,… i šire!

Sa boli u duši i srcu mi preživjeli branitelji ovih dana čitamo pismo jednog od Tragičara gospodina Brune Stojića , pravednog i poštenog čovjeka koji više ne može podnositi zatvorske muke i zaborav Vlasti !

Njegovo pismo mi dragovoljci branitelji doživljavamo kao KRIK mučenika, koji upućuje kao opomenu “Bjeli Križ” budućim generacijama jer ni danas mnogi ne razumiju povijesni govor i jasnu opomenu, prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana” u njegovom govoru na zagrebačkom Plesu, o onima koji su za Judine škude spremni prodati i Mati-Domovinu!

U priloženom videu

-Poslušajte jasnu poruku dr. Franje Tuđmana-za sve jugo-komunističke ostatke u Hrvatskoj, sve političke diletante i one druge lažne propovjednike i pseudo-demokratske obmanjivače koje je pobrojao Otac moderne Hrvatske Dr. Franjo Tuđman u svom govoru na Plesu.

Hercegovačkoj šestorci upućujem/o izraze podrške “… mi hrvatski branitelji nismo zaboravili Vašu žrtvu”… neka Vas dragi Bog ohrabri i dade vam snage da lakše podnosite nepravedne “kazamatske” duševne boli koju su vam stvorili neodgovorni političari ,…

.EKSKLUZIVNO! FOTO-VIDEO Na današnji dan prije 23 godine umro je prvi hrvatski predsjednik i otac moderne Hrvatske Franjo Tuđman!…Tuđman bi sigurno da je poživio proveo lustraciju…

Posebno nam to teško pada, sad, kada je i ovo pismo objavljeno u danima kada se prisjećamo tužnog dana kad je preminuo naš prvi predsjednik i Otac Hrvatske Domovine dr. Franjo Tuđman!

Zar smo tako brzo zaboravili provokacije u Sisku i Vukovaru!

Govor prvog predsjednika i Oca Domovine Hrvatske dr.Franje Tuđmana na Plesu išao je u više smjerova sa posebnim naglaskom o medijima i slobodi medija u Hrvatskoj.

Pogledajte ovaj kratki video u kojemu Aco Stanković propovijeda o isključivo svojim stavovima i onih koji mu dozvoljavaju ovakve propovijedi na javnoj HRT koju svi mi plaćamo kao pretplatnici, a sve u cilju kako bi se najboljeg Hrvatskog i svjetskog nogometaša i kapetana Hrvatske reprezentacije i naše nogometaše prikazalo kao “negativce koji loše utječu na hrvatski narod”…

Aco Stanković svoj degutantni monolog o Luki Modriću započinje ovako,

-pitat ćete se a što je sa onom Lukinom izjavom da mu je Hrvatska, da mu je Hrvatska reprezentacija svetinja…pa , tko vam je kriv što vjerujete u to…tko vam je kriv što vjerujete u “frazu” da su nogometaši naši najbolji ambasadori…

Poslušajte što je još u svom degutantnom monologu rekao Aco Stanković

Zašto Aco Stanković svoj monolog koji čita s blesimetra, nije započeo ovako,

-Luka Modrić, dijete iz zadarskog zaleđa koje su srpski agresori i četnici rušili do temelja i ubijali i klali sve što im dođe pod ruku (isključivo civile!) pa tako i Lukinog djeda, je igrač koji je sve svojim teškim radom sve što danas ima krvavo zaradio i koji je već kao dijete osjetio svu surovost onih koji su željeli da Hrvatsku unište i spale do temelja.

Luki su četnici ubili djeda, a nakon toga bio je prognanik.

Naš današnji kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić je odrastao uz užasavajuće zvukove srpskih granata, stasao i kao dijete rastao u najteže i najkrvavije vrijeme stvaranja i obrane Hrvatske od srbočetničke i jugofašističke agresije.

Luka Modrić sa svojim djedom kojeg je jako volio , a kojega su ubili četnici

Zato danas Luka i mnogi drugi naši sportaši Hrvatsku osjeća/ju svakim dijelom svog bića jer je u stvaranju Hrvatske naš Luka izgubio djeda kojeg su mu ubili četnici a kojeg je Luka najviše volio.

Tako bi trebao u svom perfidnom monologu čitanom sa napisanog “blesimetra” govoriti Aco, koji radi na HRT koju mu plaćaju svi hrvatski građani Tv pretplatnici, kao “nacionalnu hrvatsku Tv” i Aco dobro živi od tog, ujedno vodeći i svoju emisiju Nu2 u kojoj je i izrekao ovaj svoj isključiv monolog. Ali ne, Aco svoj monolog kao nekakav “narator na nekom yutelu” gazi po našim svetinjama, a to Luka Modrić, Zlatko Dalić i cijela Hrvatska reprezentacija zasigurno jesu, čega smo svjedoci i ovih dana, kada na žalost Ace i svih drugih koji tako misle već u utorak igramo u polufinalu SP u Kataru, jer smo ušli među četiri najbolje reprezentacije svijeta sa čim se određen broj mentalnih komunista i jugonostalgičara nikako ne mogu pomiriti. I da, Luka Modrić, Hrvatska reprezentacija i svi naši nogometaši jesu naši najbolji ambasadori u svijetu, a to ove druge jako boli i diže im krvni pritisak do te mjere da su još crveniji nego što su bili…

Zaključak i poučak

“Kad se danas hrvatskom širi val defetizma i nezadovoljstva moramo znati i to da peta kolona iz mračne prošlosti komunizma i jugoslavenstva priželjkuju, kreiraju i stvaraju spiralu društvenih sukoba i podjela”.

Hrvatska je slobodna zemlja. Razvili smo sustav slobode, sustav vrijednosti i političke standarde EU. Članovi smo NATO, od 2023. godine eurozone i schengena.
Hrvatski narod ima razloga biti ponosan na svoja dostignuća u sportu ali i kao društvo.
Postigli smo sve strateške ciljeve koje je hrvatski narod 1990. godine postavio pred našu politiku.

“Zato, zlo koje još postoji u hrvatskom društvu moramo prepoznati ali nas ne smije frustrirati…Oni bi htjeli da smo mi frustriran narod. Da smo podijeljeni, ukopani u sukobima prošlih totalitarnih sustava…Režime smo rušili u prošlosti, država je svetinja. To je ono što petu kolonu čini frustriranom”!

Autor /V.Kolak

Predsjednik Udruge-Braniteljski portal

Vjetar u kosi Ace Stankovića uz naslov na facebooku

Evo kako se truje Hrvatska sloga i radost.

izvor-facebook

VEZANE VIJESTI

FOTO-VIDEO: Odgovor Kolaka Markovini: “Hercegovci i Hrvatska Mladež odrasli u okrilju katoličke crkve srušili su tvoju Jugoslaviju!”…Markovina: Meni Hrvatska himna ni Hrvatska ništa ne predstavlja!


Podijeli