Podijeli

#Vatreni ponovno pišu povijest, a ovo je naš mali doprinos njihovoj borbi! Dečki, vatrogasci su s vama! Ovaj put idemo do kraja!!! Poručili su vatrogasci koji su po mnogo čemu slični nazivu za našu reprezentaciju, jer se skoro svakodnevno bore sa vatrom pa bi i njih mogli nazvati Vatreni.

Vatreni za vatrene!

Vatreni ponovno pišu povijest, a ovo je naš mali doprinos njihovoj borbi! Dečki, vatrogasci su s vama! Ovaj put idemo do kraja, poručili su vatrogasci DVD-a Jastrebarsko hrvatskim reprezentativcima koji se sutra s Rusijom bore za ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva.

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu u 20 sati zaigrat će povijesnu utakmicu u Rusiji. Protivnik je domaćin, a ulog je ogroman, polufinale Svjetskog prvenstva. Čini se da se sve otvorilo Vatrenima, na našoj strani ždrijeba ostale su reprezentacije koje nisu igrale finale više od 50 godina!

Cijela Hrvatska disat će s Vatrenima protiv Rusije, tisuće navijača bit će u Sočiju, iako u manjini jer će Rusi okupirati veći dio tribina i bit će ih oko 40.000. No oko tri tisuće Hrvata prkosit će im i navijati iz svega glasa. Kao i oni u domovini i diljem cijelog svijeta.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest + 10 =