VIDEO Karolina Vidović Krišto za Braniteljski portal: Na silu su tražili neki trun u jaju protiv mene , a kad nisu ništa našli počele su “suptilne prijetnje”!

Dovoljno je reći da nisu zaplašili ni mene ni moje kolege. Vrijeme je da se stvari iskristaliziraju, a vjerujem i da hoće. Sve se na kraju otkrije...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Za Braniteljski portal u kratkom intervjuu – nezavisna kandidatkinja Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto koja se na ovim parlamentarnim izborima  kandidirala u IX izbornoj jedinici u kojoj, sudeći po svim pokazateljima s terena,  ima velike izglede za prolazak, ukratko nam je pojasnila što ona misli tko je glavni krivac za naprasno gašenje njene Facebook grupe koja je brojila preko 20 000 članova…Na gašenje facebookGrupe Karoline Vidović Krišto oglasio se i Miroslav Škoro… 

S Facebooka Vam je uklonjena grupa potpore. Zašto?

„Grupa potpore novinarki Karolini Vidović Krišto“ brojala je 20.080 članova i postojala je 8 godina, a prije 2 dana (?) je ugašena naprasno bez obrazloženja. Točnije, šturo je obrazloženo da se koristio govor mržnje, a to apsolutno nije točno. Kad smo tražili obrazloženje i uvid o čemu se točno radi, nismo dobili odgovor. A uvjeravam vas da smo pažljivo administrirali sve objave i uklanjali sve komentare koji su mogli biti sporni. No Facebook očito ima takve postavke ili algoritam da gasi profile i grupe po svakoj dojavi bez da se pretjerano provjerava. Dovoljno je nekoga prijaviti da mu se profil ili grupa ugasi. To što je meni grupa ugašena tjedan dana prije izbora, znakovito je i govori da me se želi zaustaviti i ušutkati.

Politički protivnici očito su se odlučili i na udarce ispod pojasa.

POSLUŠAJTE ŠTO O TOM NAPRASNOM GAŠENJU FB GRUPE KAŽE MIROSLAV ŠKORO

Toga se dotakao i prvi čovjek Domovinskog pokreta Miroslav Škoro prilikom posjeta Zadru, ali u moru tema oko Corone, tko postupa ispravno a tko ne, ovo je ostalo van fokusa medija.

Zašto mislite da su to politički protivnici?

Pa zato što sam u svom predizbornom predstavljanju beskompromisno rekla što zamjeram vladajućima i što bi trebalo drukčije. Ali, kako raste naša popularnost, a o tome govore i ankete koje bilježe veću potporu listi Domovinskog pokreta, tako smo sve veća smetnja. Kopa se po mom privatnom životu i traži na silu svaka dlaka koja bi me mogla diskreditirati. Dokaz tome su i nimalo suptilni pritisci, koji bi se mogli okarakterizirati i kao prijetnje koje smo dobili iz jedne velike stranke.

Kakve prijetnje, o kome se radi?

Ne bismo sada s imenima, bit će vremena. Dovoljno je reći da nisu zaplašili ni mene ni moje kolege. Vrijeme je da se stvari iskristaliziraju, a vjerujem i da hoće. Sve se na kraju otkrije.

Imate novu grupu na Facebooku?

Da, danas se najlakše i najbrže komunicira preko društvenih mreža, pa zato poruke sa simpatizerima i biračima ponovno razmjenjujem i na Facebooku i na Instagramu, rekla je Vidović Krišto za naš portal.

M.M. / Braniteljski portal


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri − 1 =