VIDEO Kamerunski Terminator Ngannou brutalno nokautirao Stipu Miočića!

Ngannou je bio priseban, ispalio je lijevi kroše koji je Miočića poslao na pod te ga još jednim strašnim udarcem na podu poslao na spavanje. Prije tog je Miočić uspio zadati jednu kontru koja je zaljuljala Kamerunca, ali je on krenuo naoprijed i zadao dva fatalna udarca Miočiću...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

težak poraz nokautom doživio je Stipe Miočić u borbi za naslov UFC prvaka, velikom revanšu protiv Francisa Ngannoua. Kamerunac je porazio Miočića brutalnim nokautom na početku druge runde, kada je spojio direkt i jedan lijevi kroše te poslao našeg borca u u težak nokaut…

Stipe se u tom trenutku ugasio jer je udarac sjeo ravno na bradu, a Ngannou je želio biti siguran da je novi prvak te se još jednom bacio  na njega i udario još jedan “čekić” prije nego je sudac Herb Dean reagirao i prekinuo dvoboj.

twitter

Miočić je pogriješio na početku druge runde i to ga je koštalo nokauta.

Ngannou ga je poslao u nokdaun, Stipe se izvukao i iz kontre ga čisto udario. Miočić je pomislio da ga je uzdrmao no nije, krenuo je naprijed i naletio na strahovit udarac Terminatora koji je bio fatalan za Miočića. Ngannou je bio priseban, ispalio je lijevi kroše koji je Miočića poslao na pod te ga još jednim strašnim udarcem na podu poslao na spavanje. Prije tog je Miočić uspio zadati jednu kontru koja je zaljuljala Kamerunca, ali je on krenuo naoprijed i zadao dva fatalna udarca Miočiću.

foto-twiteer

Bio je to dosta slab nastup Miočića koji je u nešto manje od šest minuta ispalio svega nekoliko udaraca rukom. Ngannou je bio dominantan od prve pa sve do posljednje sekunde dvoboja, Miočić je bio prepasivan, a o tome dovoljno govori i činjenica da nije u prvoj rundi ispalio nijedan udarac rukom. Ngannou je uputio nekoliko jakih udaraca , jedan high kick, i više preciznih low-kick udaraca. Očito je da je Ngannou bio odlično pripremljen za ovaj meč što je u krajnjem i pokazao brutalno nokautiravši našeg Stipu VIDEO-OVDJE.

Miočić nakon nokauta u položaju kakav ne želi ni jedan borac.foto-screenshot

Ngannou ga je u nekoliko navrata pogodio i u prvoj rundi, no Stipe je ostao čvrsto na nogama. No jednostavno ga ništa od svih tih upozorenja nije trgnulo da bude aktivniji. Štoviše, pretjerana pasivnost ga je djelomično i otjerala u poraz, odnosno srljanje u kontru dok je bio u nokdaunu i tu je bio kraj.

foto-twitter

Kako će se sad nakon ovog teškog nokauta i poraza sve odvijati za Miočića ostaje za vidjeti, jer je tu sad nekoliko boraca na čekanju.

Nakon meča predsjednik UFC-a Dana White rekao je da jako poštuje Miočića i da će se čuti s njim nakon što se odmori i zacjeli. Isto tako rekao je da želi vidjeti Derricka Lewisa protiv Francisa Ngannoua, jer je on jedini uz Miočića pobijedio Kamerunca u UFC-u.

Sve ovisi o tome hoće li se UFC uspjeti dogovoriti s Jonom Jonesom oko honorara, jer se nagađa da bi mogao tražiti jako visoki honorar na koji Dana White neće pristati.

Pitanje je hoće li se uopće Stipe Miočić više i boriti ili će se pokušati revanširati Kamruncu koji nije više onaj stari Ngannou već formiran i prejak borac kojemu će jako teško netko uzeti pojas.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 5 =