(VIDEO) Kako je to moguće?! Prisjetimo se Sandhagenovog nevjerojatnog bijega iz poluge na ruci!

UFC nam je donio priliku da se prisjetimo nevjerojatne borbe Coryja Sandhagena i Iurija Alcantare...

Podijeli

UFC nam je donio priliku da se prisjetimo nevjerojatne borbe Coryja Sandhagena i Iurija Alcantare…

Cory Sandhagen ne može se pohvaliti lakim početkom svoje za sada relativno uspješne UFC karijere. Već u svojoj drugoj borbi u Octagonu, nakon što je impresivno u debiju savladao Austina Arnetta, matchmakeri su mu namijenili prekaljenog veterana i vrsnog grappling majstora Iurija Alcantaru. Zauzvrat su dobili izvedbu američkog borca za pamćenje i ujedno izvedbu koja ga je usmjerila prema današnjem statusu.

Već u samom startu te borbe, koja se održala u kolovozu 2018. godine, Alcantara je neiskusnijeg protivnika uspio uhvatiti u zamku. Vrlo brzo njegova je ruka završila u čvrstoj poluzi i činilo se kako ovo neće dugo trajati, odnosno kako je još jedan mladi borac poklekao nad rutinom i iskustvom. No, Sandhagen je možda neiskusno reagirao u uvodu ove borbe, ali je zato pokazao nevjerojatnu srčanost i izdržljivost te jedan od najimpresivnijih izlazaka iz poluge na ruku koji smo mogli vidjeti.

Iako se činilo da mu je Alcantara djelovao nevjerojatno jakom torzijom, Sandhagen je uspio ostati miran. Gotovo minutu i pol strpljivo je radio na izlasku, u čemu je na kraju uspio te je odmah on došao do dominantne pozicije, a Alcantara je tada ispred sebe imao misiju preživljavanja. Izdržao je Brazilac ogromne batine do kraja prve runde, no nije dugo izdržao u drugoj. Sandhagen je nastavio gdje je stao i vrlo brzo završio borbu.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here