VIDEO: KAKAV IDIOT-“Mali Slobo”Dačić podivljao i seljački galamio na veleposlanicu Kosova: ‘Ajde ne se*i!……’

Dačić se razulario i poludio na izlaganje kosovske veleposlanice koja je rekla kako se u slučaju Kosova i Srbije radi o dekolonizaciji...

Podijeli

Na sjednici Vijeća sigurnosti Ujedinjenih Naroda u New Yorku jedna od tema bilo je pitanje Kosova. Najzanimljiviji dio ili bolje rečeno skandal,dogodio se nakon sjednice…

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić verbalno je i nekulturno napao veleposlanicu Kosova Vloru Citaku, koja je pričala o ugnjetavanju Albanaca na Kosovu.

“Nakon sjednice, dok sam pričala s izaslanstvima SAD-a i Velike Britanije, šef srpske diplomacije prišao mi je i počeo vikati na mene i vrijeđati. Rekao mi je: ‘Ti s kojima sjediš su vaši kolonizatori'”,  rekla je Citaku, koja je na Twitteru objavila snimku incidenta, na kojoj se dobro čuju riječi onog tko je ovo snimio, kakav idiot…

Veleposlanica Kosova je kulturno odgovorila Dačiću na engleskom jeziku, a on joj je kao prava “seljačina” uzvratio: “Ajde, bre, glupi ste koliko ste teški”.Ajde ne seri i nemoćno napustio dvoranu….

Dačić se razulario i poludio na izlaganje kosovske veleposlanice koja je rekla kako se u slučaju Kosova i Srbije radi o dekolonizaciji, na što je on nekulturno rekao, ajde ne seri….

“Pa to je bezobrazluk! Kako netko može koristit taj izraz pred kolonijalnim silama koje su imale kolonije diljem svijeta, pred afričkim, južnoameričkim i azijskim zemljama koje su se oslobađale od kolonijalizma”, objasnio je srbijanski ministar vanjskih poslova što ga je uzrujalo.

Kosovski šef diplomacije Behgjet Pacolli također je objavio snimku na kojoj se vidi kako se Dačić svađa s veleposlanicom u New Yorku.

“Srbijanski ministar dobar je za kazalište, ali prilično loš za diplomaciju. Njegovo ponašanje je sramotno. Da, već 20 godina uživamo u slobodi od srpskog kolonijalizma. To je gotovo, Kosovo je nezavisno”, napisao je jedan od najbogatijih Albanaca.


Podijeli