(VIDEO) Dario Juričan objavio prve kadrove filma ‘Kumek’ o Milanu Bandiću pod naslovom ‘Udruženi adventski poduhvat’…

UDRUŽENI ADVENTSKI PODUHVAT...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Dario Juričan oglasio se putem svojega Facebooka s prvim introm videa za film ‘Kumek’ kojem je redatelj…

Video je posvetio, kako navodi, udruženoj ekipi koja upravo operira na zagrebačkom Adventu. Najavio je da će film biti promoviran u travnju iduće godine, a premijerno će se prikazati u zagrebačkom kinu Europa. Produkciju potpisuje Hrcin.

Juričanova objava u cijelosti.

 

UDRUŽENI ADVENTSKI PODUHVAT
Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019.
Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna mušterija, u slobodno vrijeme rezač etiketa, dolazi na otvaranje Ljeta na Zrinjevcu kojeg organizira kralj zagrebačkog Adventa s najvećim brojem kućica – Denis Mohenski. Veza Mohenskog i Bandića je Bandićev vozač Zdravko Krajina. Krajina se privatno druži s Mohenskim, bio mu je između ostalog i na otvaranju vile u Novigradu. U slobodno vrijeme Krajina zarađuje sa svojom tvrtkom Eko sajam rentanjem štandova na glavnom zagrebačkom Trgu. Krajina je dao na Sudu, prema navodima Uskoka, kao svjedok u aferi Agram, u kojoj je Bandić prvooptuženi, lažni iskaz.

Bandiću na rukoljub dolaze i Anita i Darko Tuček, ključni svjedoci u aferi Bundekfest. Darko Tuček optužio je Bandićevog pajdu Zdenka Antunovića za uzimanje mita. Bandić je godinama opstruirao Tučeke da organiziraju festival na jezeru Bundek. Sve dok 2018. nije krenuo sudski proces – afera Bundekfest, onda im je došao i na otvaranje festivala.
Tuček renta preko svoje tvrtke Fest kućice kraljevima Adventa. Tuček je također viđen kako u ljeto 2019. silazi s mitskog kata iznad bistroa Deno od Denisa Mohenskog u kojem se održavaju po Zagreb ključni sastanci.
Robert Ljutić neformalni je tjelohranitelj Milana Bandića; formalno je zaposlen u Uredu gradonačelnika – Protokolu. Ljutić je prvooptuženi u aferi Čokolada. Svi ostali u toj aferi već su na Županijskom sudu priznali krivnju.

Film Kumek imati će premijeru u travnju, 2020. u zagrebačkom kinu Europa.”

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri + 5 =