(VIDEO) Još jedan mladi boksač preminuo od ozljeda zadobivenih u meču!

U svojoj profesionalnoj karijeri, ovaj mladi boksač upisao je 19 pobjeda i šest poraza, a borio se u lakoj i perolakoj kategoriji...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Samo dva dana nakon što je od ozljeda zadobivenih u meču preminuo Maxim Dadashev, još jedan mladi boksač izgubio je život. Riječ je o Hugu Santillanu, 23-godišnjem Argentincu, kojem je pozlilo odmah nakon meča koji je odradio u subotu. Nakon pet dana u bolnici, jučer je preminuo…

23-godišnji Argentinac u subotu se borio za WBC latino silver pojas protiv sunarodnjaka Eduarda Abreua. Bio je to vrlo dinamičan i ravnopravan meč na deset rundi, čemu na kraju svjedoči i neodlučen ishod. Nakon znaka za kraj desete runde, oba boksača slavodobitno su podigla ruke uz vjeru u pobjedu, da bi drama zapravo krenula tijekom ceremonije proglašenja. Santillanu je klonula glava dok ga je držao njegov otac, a tek nakon proglašenja je primijećeno kako je izgubio svijest. Stavili su ga u kut ringa i pokušali probuditi, nakon čega su stigla nosila kojima je otpremljen u bolnicu,donosi fightsite.

U svojoj profesionalnoj karijeri, ovaj mladi boksač upisao je 19 pobjeda i šest poraza, a borio se u lakoj i perolakoj kategoriji.

(VIDEO) Mučne scene rasplakale svijet: Procurila snimka drame tragično preminulog borca…

VIDEO-OVDJE https://www.youtube.com/watch?v=2PddEfvNNxs&feature=player_embedded

Nakon smrti Maxima Dadasheva, ovo je druga smrt uzrokovana ozljedama u ringu koja se dogodila ove godine. Po dva slučaja zabilježena su u prethodne dvije godine, dok je u rasponu od 2010. do 2016. godine preminulo ukupno sedam boksača. Smrt Maxima Dadasheva bila je prva nakon dugo vremena koja se dogodila na visokoj razini boksa, a nakon ove nove tragedije bi boksačka tijela trebala dobro razmisliti o tome što bi se moglo promijeniti da se boksače dodatno zaštiti.

VIDEO-http://https://youtu.be/2PddEfvNNxs

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest + petnaest =