VIDEO: JEZIVA SCENA OBIŠLA SVIJET! IGRAČI U TOTALNOM ŠOKU ZBOG KRVAVOG PREKIDA: ‘SVE JE STALO NA SEKUNDU‘

‘Ovaj lik je ratnik! Nisam mislio da je to moguće izvesti nakon onoga što sam vidio...‘

Podijeli

Kevin Pillar (lijevo)Screenshot (YouTube)

Utakmica New York Metsa i Atlanta Bravesa ostat će upamćena po krvavim scenama i ozljedi zbog koje je igrač njujorške momčadi Kevin Pillar u ranim satima utorka prevezen u bolnicu…

Nesretni trenutak za Pillara dogodio se kada je Jacob Webb iz domaćina Atlante svom snagu bacio lopticu koja je odsjela na njegovom licu. Kevinu je odmah potekla krv, a igrači obje momčadi ostali su ukopani na mjestu i zabrinuto promatrali kako se vanjski igrač Metsa previja u bolovima.

Nedugo nakon jezive scene, američki mediji izvukli su podatak da je loptica koja je pogodila Pillara letjela brzinom od 151 km/h. Njegov nos stradao je iste sekunde, a meč je prekinut kako bi mu se ukazala pomoć, donosi sportske.

Kevin Pillar

“Bilo je zastrašujuće. Sve je nekako zastalo na sekundu. Naš misli i molitve su uz njega”, rekao je Pillarov suigrač James McCann.

“Ovaj lik je ratnik. Vidjeli ste što je napravio – ustao se i odšetao. Nisam mislio da je to moguće izvesti nakon onoga što sam vidio, nakon što sam vidio gdje ga je loptica udarila”, komentirao je menadžer Metsa Luis Rojas.

image

Kevin Pillar- USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA

 

Nešto kasnije javio se i sam Pillar:

“Hvala svima koji su me kontaktirali. Bio je to strašan trenutak, ali sam dobro”, poručio je Kevin preko Twittera.

Spomenimo i da su njegovi Metsi u konačnici slavili s 3-1.

Trenutak u kojem je Pillar stradao pogledajte OVDJE.

image

Kevin Pillar

Podijeli