(VIDEO) Jeste li propustili brutalni nokaut UFC-ovog Britanca? Evo vam prilike pogledati ga!

Pogledajte ovaj sjajni nokaut, svakako jedan od najimpresivnijih u ovoj godini...

Podijeli

UFC 251 već je u svojoj prvog uvodnoj borbi donio pregršt uzbuđenja i jedan potez za pamćenje…

Davey Grant i Martin Day nisu štedjeli jedan drugoj u prvoj borbi UFC 251 uvodnog programa. Britanac i Amerikanac, članovi bantam kategorije, izmjenjivali su udarce, a dojam je bio kao Britanac dominira. No, u obje runde dogodila se i situacija gdje ga je Day udarcem poslao na pod pa je teško bilo za zaključiti tko je u prednosti pred posljednju dionicu. Tako da nikoga nije začudilo što se jednako uzbuđenje nastavilo kroz posljednju rundu, uz pregršt akcije, ali i prekid, donosi fightsite.

Do prekida je dovela kombinacija Granta tijekom jednog od brojnih otvorenih razmjena koje je publika imala priliku vidjeti u ovoj borbi. Day se previše otvorio, a Grant je to iskoristio za dva precizna udarca koji su njegovog protivnika bacili u teški nokaut. Nastaviti udarati nije bilo smisla, Day više nije znao gdje se nalazi, a neko vrijeme je trebalo i da se u potpunosti vrati svijesti i shvati što se dogodilo.

Pogledajte ovaj sjajni nokaut, svakako jedan od najimpresivnijih u ovoj godini.

Grantu je to bila druga pobjeda u nizu i treća u šest UFC nastupa te prvi zarađeni bonus. Finalist 18. sezone Ultimate Fightera nastupio je samo šest puta u gotovo sedam godina i ovo bi mu svakako trebao biti poticaj za nastaviti na isti način. I naravno, češće se boriti te pružati ovakve predstave.

D.J.


Podijeli