(OVAJ VIDEO TREBATE VIDJETI) JE LI MIRO KOVAČ OTKRIO PRAVO LICE!?- POGLEDAJTE NEVJEROJATAN EPILOG SJEDNICE ODBORA O MARAKEŠU

Povišeni glasovi, ušutkavanje, naglo okončana sjednica, scena odlaska Ministra Božinovića i samovoljna odluka predsjednika Odbora Mire Kovača, šutnja i odobravanje Miroslava Tuđmana......

screenshot
Podijeli

Povišeni glasovi, ušutkavanje, naglo okončana sjednica, scena odlaska Ministra Božinovića I samovoljna odluka predsjednika Odbora Mire Kovača .

Sjednica Odbora za vanjsku politiku – nakon četiri i pol sata po kratkom postupku je završena otkrivajući da je odluka o Marakeškom kompaktu već negdje drugdje donesena.

Gospodine Kovač, pa nemojte biti Plenkovićev poslušnik, iznenađen Kovačevom reakcijom i glasanjem za Marakešku Deklaraciju Kovača, glasno govori Grmoja iz Mosta.Prekršili ste saborsku proceduru g. Kovač.

Je li Miro Kovač pokazao dvostruko lice, pristankom na Marakeški sporazum koji je potvrdio dizanjem ruke!?

Održani sastanak podsjeća ne neka stara vremena!

U prilogu nekoliko komentara sa Facebooka

-Petar Šimić Nemoj se ni slučajno Miro Kovač više predstavljat kao Domoljub a naročito katolik jer to niste več licemjer i sramotite i vrijeđate Boga kad ste još u tom Hdz koji je jad i bijeda…

-Sven Kalifer Ovo treba pogledati cijela Hrvatska! Najzalosnije je ponasanje, laznog Domoljuba i izdajnika Mire Kovaca, a gosp. Tudjmanu zelim reci da sutnja nije kraljica znanja, da mu se ovako caca ponasao bili bi mi jos u “voljenoj” jugi! Sramite se gadovi i hrvatski izdajnici!!

-Ana Ljubičić Pa gos.Kovac nije Hrvatska samo vasa a gos.Tudman vas otac ovo sigurno nebi dopustio a vi sutite jel to zbog fotelje ma vi ste prodana duse kao sta rece prvi predsjednik Franjo Tudman prodali ste Hrvatsku za Judine skude sramite se grobova svih branitelja nisu za ovo ginuli…

– Vlado GlogovskiTito komandant izdao naredbu, Prozor noćas mora pasti..??? . Podsjećaju me na centralni komitet..S,K,Yuge.

I tako redom se redaju komentari u kojima su svi ogorčeni na Mira Kovača, koji je napokon pokazao svoje “poslušničko lice”. Odradio je sastanak po kratkom postupku, na način kako se to nekad radilo u ex jugi.

 

D.K.


Podijeli

Comments are closed.