VIDEO: IGOR VUKIĆ: Snimke iz američkih zrakoplova 1944. ruše srpski mit o Jasenovcu!

“Nema više mjesta za bizarne laži poput Goldsteinovih drobilica, Dodikove izmišljotine o džakovima punim djece s mačkama ili Vučićeve morbidne priče o sapunu iz Jasenovca!”...

Podijeli

foto-screenshot-youtube

VIDEO! IGOR VUKIĆ U BUJICI: “Snimke iz američkih zrakoplova 1944. ruše srpski mit o Jasenovcu!”

Predsjednik Društva za istraživanje trostrukog logora Jasenovac – Igor Vukić, u Bujici Z1 televizije komentirao je povijesno važne fotografije koje je u novom broju ekskluzivno objavio Hrvatski tjednik, a prikazuju logor Jasenovac snimljen iz američkih zrakoplova u lipnju i studenom 1944. godine.

“Logor je bio 200 puta manji od onoga o čemu govore Klasić i velikosrpska propaganda,” izjavio je Vukić, koji je vrijedne fotografije pronašao u Nacionalnom arhivu SAD-a u Washingtonu: “Nema više mjesta za bizarne laži poput Goldsteinovih drobilica, Dodikove izmišljotine o džakovima punim djece s mačkama ili Vučićeve morbidne priče o sapunu iz Jasenovca!”

VEZANE VIJESTI

VIDEO Strašno svjedočenje Romana Leljaka: Narod i država koji ne brinu o svojim pokojnicima osuđeni su na PROPAST!U Mariboru ima preko 50 tisuća eshumiranih Hrvata a nemaju ni jedan spomenik!


Podijeli