VIDEO- IDEMO STIPE!-HRVATSKI BRANITELJI URADILI SPOT POTPORE UFC BORCU STIPI MIOČIĆU!

Idemo Prvače!...

Podijeli

Ušli smo u “fight week” UFC 241 priredbe, predvođene borbom Daniela Cormiera i Stipe Miočića. Tako smo dočekali i glavnu UFC-u najavu koja se s razlogom zove Countdown (odbrojavanje)…Bolan je bio poraz koji mu je nanio Daniel Cormier, više mentalno nego fizički jer rane će u potpunosti zacijeliti tek nakon revanša. Ili će postati još veće i bolnije, ovisi kako Stipe Miočić odradi tu borbu koju ćemo dočekati u nedjeljno jutro oko zore…

Hrvatski branitelji su kratkim i jasnim spotom potpore podržali UFC borca hrvatskih korijena Stipu Miočića, koji će se boriti protiv Daniela Corniera u najočekivanijem UFC revanšu na svijetu.

IDEMO HRVATSKI SOKOLE!

Miočić ima veliki broj fanova u Hrvatskoj odakle potječu njegovi korijeni, pa nije ništa čudno da je upravo Stipe od hrvatskih branitelja dobio ovakvu potporu.

Idemo Prvače!

Potporu su na facbooku 3.Gardijska Brigada – 3.pb KOBRE Stipi dali mnogi u svojim komentarima-evo ih nekoliko,

Vlado Grkcevic Sretno gospodine Miočiću. Želim vam puno uspjeha i sreće u velikom meču i siguran sam da će te dati sve od sebe i “skupo prodati kožu”. I ZAPAMTITE SAMO JEDNU STVAR – NIKADA NIJE GOTOVO DOK HRVAT NE KAŽE SAM DA JE GOTOVO!!! Lijepi pozdrav od starog Hrvatskog branitelja iz Zagreba. vg

Ante Kapitanovic Idemo Hrvatski viteže uz Božju pomoč!

Marica Vidosic SRETNO SOKOLE BTB ZDS

Bruno Slatina SRETNO STIPE I PRIBIJ GA 

Željko Milčić Sretno Stipe i naplati mu revanš.

Tomislav Perić Ruškić Polomi ga zmaju! Sretno!

Mile Crnjac STIPE..AJDE PO HRVATSKI..DOKAZI MU.SRITNO.

D.J./M.M.Vezane vijesti;

(VIDEO) Odbrojavanje je počelo za uzvrat koji čeka cijeli svijet: Pogledajte fantastičnih 25 minuta najave za revanš godine!


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + jedanaest =