(VIDEO) Hrvatski bombarder Hrgović se predstavio meksičkoj publici otvorenim treningom pokazaviši zavidnu tehniku i impresivnu snagu  udarca!…

Meč Hrgović vs. Heredia će se održati u noći sa subote na nedjelju 25. kolovoza...

Podijeli

Samo nas dva dana dijele od 9. profesionalnog nastupa hrvatskog teškaša Filipa Hrgovića. “El Animal” će u dalekom Meksiku pokušati stići do nove pobjede protiv domaćeg boksača Maria Heredie (16-6-1)…

Hrvatski bombarder Hrgović je doputovao u meksički Hermosillo gdje će se subotnji meč održati, a već se stigao i predstaviti lokalnoj meksičkoj publici. Naime, u srijedu je održan otvoreni trening za javnost na kojem se Hrgović pojavio sa svojim trenerom Pedrom Diazom. Dvojac je pred okupljenim znatiželjnicima i medijima odradio lagani trening na otvorenom.

Prema onome što se može vidjeti iz Hrgovićeve objave na društvenim mrežama, Hrvat je odradio nekoliko rundi fokusera s Diazom pokazaviši zavidnu tehniku i impresivnu snagu  udarca.

Prema uglednom BoxRecu, Hrgović je trenutačno 17. teškaš svijeta, a novom pobjedom bi dodatno skočio na putu prema vrhu i svjetskom naslovu koji toliko želi. Posljednji put smo “Hrgu” u ringu gledali u svibnju mjesecu kada je  uvjerljivo pretukao i svladao Gregoryja Corbina. Heredia je u posljednjem nastupu svladao Petera Samuela.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here