VIDEO: HLADNI POGLEDI NA SUČELJAVANJU PRED SUTRAŠNJI VELIKI REVANŠ Cro Cop i Nelson licem u lice po posljednji put prije sutrašnje borbe…

Filipović je još jednom potvrdio u koliko je dobroj formi....

Podijeli

Odrađeno je službeno vaganje za sutrašnji Bellator 216, na kojem je Roy Nelson bio jedanaest kilograma teži od Mirka Filipovića, piše Fight Site

Na službenom vaganju Nelson nije bio na gornjoj granici od 120 kilograma, kao što bi neki obzirom na njegovu konstituciju očekivali. Vaga mu je pokazala 117.7 kilograma. Filipović je još jednom potvrdio u koliko je dobroj formi. Njemu je skala stala na 106.4 kilograma. To je inače težina za koju Cro Cop sam govori kako mu savršeno pristaje.

Kratko ćemo se vratiti u 2011. godinu i prisjetiti se koliko su Filipović i Nelson težili prije svoje prošle borbe. Cro Cop je bio 200 grama teži nego danas, dok smo ostali prilično iznenađeni podatkom oko Nelsonove kilaže. Znamo kako je u to vrijeme bio u životnoj formi, no u tu borbu ušao je sa samo 114 kilograma.

Mirko se odlično osjeća i kako je rekao u najboljoj je formi do sada. Imam recept za Nelsona rekao je Filipović prije nekoliko dana.

 

Zanimanje za ovaj meč je veliko

Sutra će mo napokon imati priliku vidjeti koliko toga se promijenilo od njihove posljednje borbe.

D.J.


Podijeli

Comments are closed.