Podijeli

U četvrtak je tijekom saborske rasprave o Zakonu o nestalima Mostov Nikola Grmoja ponovno upozorio na činjenicu da je Hrvatska otvorila Srbiji poglavlje 23. o pristupanju Europskoj uniji iako ona i dalje skriva podatke o sudbini nestalih u Domovinskom ratu. Također je ponovno upozorio da ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić ne saziva povjerenstvo za praćenje pristupanja Srbije EU, koje je dužna sazivati.

Bivši ministar Miro Kovač pokušao je uvjeriti Grmoju da ne razumije funkcioniranje Vlade te priznao kako je na njegovu inicijativu Srbiji otvoreno poglavlje 23. Zatim je poručio Mostu kako oni “nemaju pojma” o načinu funkcioniranja Vlade.

-(OVAJ VIDEO TREBATE VIDJETI) JE LI MIRO KOVAČ OTKRIO PRAVO LICE!?- POGLEDAJTE NEVJEROJATAN EPILOG SJEDNICE ODBORA O MARAKEŠU…

“Ja sam bio član hrvatske Vlade. Istina je da sam ja to incirao, jer vi niste imali pojma o tome. Ni gospodin Šprlje. To je napravio HDZ-ov dio vlade, ja sam se tu izborio. Ugradili smo mjerila koja danas vrijede za Srbiju i za sve zemlje članice EU-a i sada se vi izvlačite da smo mi nešto zabrljali. Mi smo napravili veliku stvar.” “sic-(za Srbiju!)– kazao je Miro Kovač uz kojeg je sjedio HDZ-ovac i predsjednik Saborskog odbora za ratne veterane i HVIDR-e .Đakić koji nije na ovo ni pisnuo.

Nikola Grmoja zavezao je odgovorom Kovača-koji je isto tako progurao i Marakeški….

-(OVAJ VIDEO TREBATE VIDJETI) JE LI MIRO KOVAČ OTKRIO PRAVO LICE!?- POGLEDAJTE NEVJEROJATAN EPILOG SJEDNICE ODBORA O MARAKEŠU…

“Vi ste rekli svu istinu. HDZ-ov dio vlade je to progurao, kao što ste rekli. A ministar Šprlje se protivio tome. On nema pojma, a Srbija i dalje radi što je volja – naši logoraši, naše obitelji same dižu tužbe, a vi kažete da nema pojma g. Šprlje, a vi imate pojma koji to dopuštate Srbiji. Mi se borimo za hrvatske interese, a vi radite za Srbiju!” – odgovorio mu je Grmoja.

G.S.Podijeli

20 KOMENTARI

  1. Bravo Gos kovč “nitko nezna kako HDZ function? Kako se ponaša Miro Kovač?prvo upozorava gos grmoju iz mosta.da.neznaju kako vlada trguje sa srbijom?upravu si gos kovač,ne samo da grmoja iz mosta nezna.kako vi HDZ trguje sa srbijom i dalje srbija ne ispunjava ni ti jedan zahtijev koje je Hrvatski narod tražio.
    Sve što Hrvatskj narod traži je da.pronađe svoje mile.i.drage koje je srbija ubila i negdije zavalila.

  2. NIJE U HDZ 1989. BEZ RAZLOGA UŠLO 80 TISUĆA KOMUNJARA ŠTO SE VIDJELO ODMAH POSLIJE SMRTI DR. FRANJE TUĐMANA, A ŠTO ITEKAKO VIDIMO I DANAS – HDZ JE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA JUGOKOMUNISTA I UDBAŠA!!! NJIMA SU JEDINO SMETALI DR. FRANJO TUĐMAN I GOJKO ŠUŠAK KOJI SU SKONČALI ONAKO KAKO TO SAMO UDBA ZNA – NA PERFIDAN NAČIN!!!

  3. SMEĆE JEDNO ČETNIČKO TI I TVOJ ADZ!!!!!!!TO SU TI SAMOPROGLAŠENI DOMOLJUBI!!!!!!!!!!MAJKU MU JEBEM KO GLASA ZA VAS!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 8 =