(VIDEO) HALO, RTL? Branitelj nazvao Šprajca i ‘poklonio’ mu nešto vrlo neugodno…Evo Šprajac pa dobro poslušaj ovu ojkaču…

Njemu i takvima poput njega, mi branitelji iz Petrinje smo pripremili video s posebnom „ojkačom”. Kada pogleda, možda shvati”, rekao je Ivo Vranić...

screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Nakon ‘ojkanja’ u emisiji RTL Direkt, voditelj Zoran Šprajc mogao je računati na to da će se redakcijski telefoni užariti od poziva dijela branitelja zbog kojih je odgođen festival ojkanja u Petrinji.

Ivo Vranić jedan je od branitelja s Banovine koji se ne miri sa činjenicom da je festival samo odgođen, no ne i zabranjen, a nastup ojkačke skupine kod Šprajca dodatno je sve pogoršao:

„Nazvao sam RTL i zamolio da me spoje sa Zoranom Šprajcom, međutim, nisu željeli. Meni je žao što ga nisam uspio dobiti, ali sam poručio da ga zbog ove provokacije može biti sram. Njemu i takvima poput njega, mi branitelji iz Petrinje smo pripremili video s posebnom „ojkačom”. Kada pogleda, možda shvati”, rekao je Ivo Vranić za dnevno.hr.

Podsjetimo, Šprajc je tada braniteljske udruge koje su se pobunile protiv ojkanja nazvao “zabraniteljskim”, a onda izvođačima prepustio da objasne koja je sličnost između “spskog ojkanja i hrvatske gange i rere” te ih zamolio da nešto otpjevaju kako bi “čuo što je tako strašno u tom zabranjenom ojkanju”.

Evo Zorane Šprajac pa uživaj u ovoj ojkalici…Pusti do kraja da bolje čuješ, a možeš i u svom direktu zaojkačiti zajedno sa njima.

Branitelji sada uzvraćaju videom u nadi da će ga pogledati prvenstveno veliki ljubitelj ojkačara Zoran Šprajc:

S.V.

 


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

24 KOMENTARI

 1. Srbočetnici silom bi htjeli da ima sličnosti između serbskog “ojkanja” i hrvatske gange i rere, ali je njihovo “ojkanje” obično primitivno, čobansko arlaukanje prljavih, zgužvanih srbočetnika koji nemaju svoju kulturu i kulturno blago kao Hrvati, pa su puno kulturnog blaga opljačkali u Domovinskom ratu. Svjesni su da nemaju svoje kulture, pa kradu od Hrvata što god stignu, ali sve im je badava, jer kultura jednog naroda nastaje stoljećima i ti serbski razbojnici mogu se samo diviti Hrvatskoj kulturi, Hrvatskom kulturnom blagu odnosno kulturi gospodskog naroda!!!

 2. To je Tv kuća baš za njega.
  Konacno je poceo raditi kako voli.U početku,staložen i pribran,ni listu vijesti ispred sebe nije micao brzim pokretom,kako bi uskladio govor i tekst ispred sebe.A sada malte ne ova poza kao u pjesmi razbijači čaša.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × 5 =