VIDEO Guardian objavio čudesno izveden penal Mrkonjića iz Croatie Zmijavci !

Podijeli

Britanski The Guardian objavio je snimku penala koji je šutirao Tomislav Mrkonjić iz Croatije Zmijavci u remiju protiv Cibalije (1:1)…

-VIDEO: POGLEDAJTE POTEZ DANA I TO U DRUGOJ HNL! NITKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE ‘KRALJ‘ BAŠ OVAKO IZVESTI PENAL…

Gosti su vodili sve do sudačke nadoknade golom Renea Šarića, ali se onda dogodio sporni incident. Dosuđen je penal za domaćina, a Cibalijin Tomislav Baltić zaradio je crveni karton.

Loptu je uzeo Tomislav Mrkonjić, postavio je na bijelu točku i zatim je dugo namještao štucne. Kada je sudac konačno dao znak za izvođenje penala, Mrkonjić je fintirao zalet pa je iz mjesta loptu plasirao u gol. To je iznenadilo sve, pa tako i vratara Karla Slukića, koji se nije stigao ni pomaknuti.

Cibalia se nakon utakmice žalila na suđenje, a Croatia je odlučila reagirati na optužbe o sudačkoj pomoći objavom na Facebooku u kojoj je pobrojala sve pogreške na njezinu štetu.

Još jedna slabašna predstava domaće Croatije u Zmijavcima, samo bod protiv Cibalije i to izboren u posljednjim minutama susreta lucidnošću Mrkonjića prilikom izvođenja jedanaesterca. Golman je samo pogledom ispratio loptu a da se ni pomaknuo nije, kako ga je lucidnim udarcem iznenadio Mrkonjić

Pogledajte ovo čudesno izvođenje penala…

Gosti su se protestirali, pritom je i Tomislav Baltić dobio i drugi žuti, isključujući crveni karton. A njegov imenjak Mrkonjić je u trenutku zvižduka izveo kazneni udarac, pucao je iz koraka i zabio, a golman Slukić nije se ni pomakno. Lucidnim potezom koji se jako rijetko viđa, Mrkonjić je donio bod svojoj momčadi, i epitet najboljeg igrača utakmice.

D.J.


Podijeli