VIDEO Grabar-Kitarović kaže da nema nikakve potrebe da se ona uključuje u raspravu o Kuščeviću!

Podijeli

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je poručila da su institucije države “stabilne” te da ona, kao predsjednica Republike, u ovom trenutku “nema nikakve potrebe” uključivati se u raspravu o ministru uprave Lovri Kuščeviću…

“Stvar je do predsjednika Vlade (Andreja Plenkovića) i do njegove koalicije. “To ne mogu uopće komentirati” rekla je. Moja je je glavna dužnost stabilnost državne vlasti, odnosno državnih institucija.One su stabilne” i u ovom trenutku nema nikakve potrebe da se uključujem u tu raspravu”, odgovorila je Grabar-Kitarović na marginama svečane akademije u povodu Dana Hrvatske obrtničke komora (HOK), upitana kako komentira ponašanje HNS-a odnosno ucjenjuje li ta stranka premijera Plenkovića.

PLENKOVIĆ “BRANI KUŠČEVIĆA”- ODGOVORIO HNS-u: Ultimatumi ne dolaze u obzir…I Kuščevićeva državna tajnica Josipa Rimac imala je “sličnu aferu oko nekretnine” kao i Kuščević…

Po svemu sudeći je i predsjednica zaboravila da je upravo u ministrstvu kojem je šef kontraverzni Lovro Kuščević i njegova državna tajnica Josipa Rimac imala sličnu aferu oko nekretnine i ogromnog broja “nezakonskih kvadrata” koje koristi i da je ista kažnjena od Povjerenstva za sukob interesa.

Ne znači li to da je upravo to ministarstvo koje vodi “kontraverzni Lovro Kuščević” jako stabilno, kako tvrdi predsjednica te da oni koji su nečim prekršili zakon ne bi trebali odgovarati pred institucijama koje bi trebale raditi svoj posao sa državnim dužnosnicima, jednako kao i u slučajevima velikog broja hrvatskih građana kojima se pristupa na posve drugačije načine i sve biva vrlo brzo sudski riješeno u korist države, a ne nikako u korist onih koji su se drznuli oštetiti ili prevariti državu i ne obazirući se na propisane hrvatske zakone.

HNS traži od premijera da smijeni ministra Kuščevića, jer smatra da je Kuščević “iz svega što se vidi u javnosti, najvjerojatnije koristio politički utjecaj radi osobne koristi”, a vezano uz preprodaju i prenamjenu zemljišta dok je bio načelnik na Braču.

Poslušati dio prisege predsjednice u kojem PRISEŽE da će bdjeti nad UREDNIM I PRAVEDNIM DJELOVANJEM SVIH TIJELA DRŽAVNE VLASTI!

NEKI SU SE NA TO GROHOTOM SMIJALI -KAO RECIMO- GRANIĆ I MILANOVIĆ

SAVJETNIK PREDSJEDNICE MATE GRANIĆ vs MILANOVIĆ-nakon izrečene prisege se grohotom smijulje došaptavajući se!

 


Vezane vijesti;

PLENKOVIĆ “BRANI KUŠČEVIĆA”- ODGOVORIO HNS-u: Ultimatumi ne dolaze u obzir…I Kuščevićeva državna tajnica Josipa Rimac imala je “sličnu aferu oko nekretnine” kao i Kuščević…

Podijeli