(VIDEO) ‘Gotova sam, ne mogu stajati’ – veliki problemi obilježili vaganje za idući UFC-ov event!

Jessica Eye za dlaku je premašila granicu (0.11 kg) te prema MMA Fightingu jedva stala na vagu uz riječi: "Gotova sam, mislim da ne mogu stajati."...

Podijeli

Nekoliko problema obilježilo je vaganje uoči iduće UFC-ove priredbe u Las Vegasu…

Završeno je vaganje za UFC-ov Fight Night kojeg u lasvegaškom APEX kompleksu ovog vikenda predvode Jessica Eye i Cynthia Calvillo.

Noć sa subote na nedjelju donosi nam event koji po imenima baš i nije oduševio fanove, ali upravo takve priredbe nerijetko nam znaju ponuditi akcijom nabijene dvoboje. Hoće li to tako biti i ovoga puta, moći ćemo reći tek u rano nedjeljno jutro.

No, ono što vam možemo reći je to da s vaganja održanog u petak stiže nekoliko loših vijesti – čak troje sudionika nije uspjelo postići potrebnu kilažu, a jedan je dvoboj zbog zdravstvenih problema odgođen.

Jessica Eye za dlaku je premašila granicu (0.11 kg) te prema MMA Fightingu jedva stala na vagu uz riječi: “Gotova sam, mislim da ne mogu stajati.”

Problema je bilo i kod sunaslovnog meča. Karl Robertson još jednom je ‘pao’ vagu pred meč s Marvinom Vettorijem. ‘Baby K’ imao je otprilike dva kilograma viška.

Nije se proslavio ni debitant Zarrukh Adashev koji je imao nešto više od kilograma preko granice pred bantamaški okršaj s Tysonom Namom, no u njegovu obranu on je samo tri dana uoči eventa uskočio kao zamjena za Ryana Benoita.

Istaknimo još i kako je svoj nastup morao otkazati Darrick Minner koji je u tijekom vaganja preko društvenih mreža objasnio da ima problema sa zdravljem, odnosno da već satima povraća. Njegov protivnik, Jorgan Griffin, kako stvari stoje, neće dobiti zamjenskog protivnika.

UFC Fight Night: Eye vs. Calvillo rezultati vaganja (lb)

Jessica Eye (126.25* vs. Cynthia Calvillo (126)

Karl Roberson (190.5*) vs. Marvin Vettori (186)

Merab Dvalishvili (139) vs. Gustavo Lopez (140)

Andre Fili (145.5) vs. Charles Jourdain (145.5)

Jordan Espinosa (135.5) vs. Mark De La Rosa (136)

Uvodne borbe:

Mariya Agapova (125.5) vs. Hannah Cifers (125)

Charles Rosa (155) vs. Kevin Aguilar (155.5)

Julia Avila (135) vs. Gina Mazany (136)

Tyson Nam (135.5) vs. Zarrukh Adashev (138.5*)

Jordan Griffin (146) vs. Darrick Minner (otkazao) – odgođeno

Christian Aguilera (170.5) vs. Anthony Ivy (171)

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here