VIDEO Gospodine Vrdoljak, „Generala“ prvo prikažite u Kninu…Ne može se taj film prvo prikazivati „okolo“, a tek nakon toga u srcu Knina!

Vjerujemo da će se s ovim prijedlogom složiti i autor filma, ali i organizatori obilježavanja Vojno-redarstvene operacije Oluja 95, koja je na neki način i „zaštitni znak“ ovog projekta...

Podijeli

Dugo očekivani film Antuna Vrdoljaka „General“, koji je posvećen hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu i hrvatskom generalu, Junaku Domovinskoga rata, Anti Gotovini, pretpremijerno će biti prikazan 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Cinestar kinima u Zagrebu…

-Dugoočekivani film “General“ pretpremijerno u Cinestar kinima na Dan domovinske zahvalnosti…

Međutim, s obzirom na iznimno veliku pozornost javnosti i medija, a poglavito hrvatskih branitelja i stradalnika, taj film 5. kolovoza treba biti, nakon tradicionalnog večernjeg  koncerta na kninskom trgu,  svečano prikazan i na Kninskoj tvrđavi u Kninu, gdje se održava nacionalno obilježavanje i svečanost ovog blagdana, tim prije jer je radnja „Generala“ gotovo najvećim dijelom i  vezana uz ovaj grad i ovaj kraj.

Nakon prikazivanja ovog filma u Kninu za očekivati je da se na tom mjestu pojave i njegovi glavni protagonisti, na čelu sa redateljem i scenaristom Antunom Vrdoljakom.

Ne može se taj film prvo prikazivati „okolo“, a tek nakon toga u srcu Knina.

Vjerujemo da će se s ovim prijedlogom složiti i autor filma, ali i organizatori obilježavanja Vojno-redarstvene operacije Oluja 95, koja je na neki način i „zaštitni znak“ ovog projekta.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here