Podijeli

Gorski kotar je na udaru ilegalnih migranata koji uništavaju sve pred sobom”, tvrdi se u videu HSP-a Delnice koji otkriva pravo stanje stvari u tom području.

U videu se poziva sve one koji su imali negativna iskustva s migrantima da ih podijele s javnosti, jer je to “jedini način da se hrvatska javnost  dobije uvid u pravu sliku, obzirom da su mediji za ovakve priče uglavnom zatvoreni”.

Vrše nuždu po krevetima i brišu se plahtma

“U ovom videu želimo prenijeti problematiku i informirati građane Republike Hrvatske o stvarnim razmjerima štete koju rade. Nije lijepo u šumi sresti naoružane migrante. Da, dobro ste čuli – naoružane! Ovdje po Gorskom Kotaru prolaze horde mladih, vojno sposobnih mladića za koje nemamo pojma tko su, od kuda dolaze i kakve su im namjere. Uništavaju sve redom… Obiteljske kuće, vikendice, planinarske i lovačke domove. Pravo stanje štete koju svakodnevno čine nije poznato, kao što u javnosti nisu poznati niti ljudi kojima je šteta načinjena. Za sobom ostavljaju opustošene kuće, krevete na kojima su vršili nuždu, plahtu kojom su se brisali a na kojoj su spavali…”, kazuje se u kratkom videu, donosi dnevno.hr.

Autor:S.V.


Podijeli

20 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × tri =