(VIDEO) Glasnović odgovorio Staziću: To su militantni ateisti…‘Jedino što je besmrtno ostalo od tog partizanskog odreda su njihove penzije’

To su militantni ateisti, a među njih je nekako zalutao ruski veleposlanik Azimov” rekao je Glasnović...

Podijeli

SDP-ov zastupnik Nenad Stazić rekao je u četvrtak kako Hrvatska neiskreno obilježava Dan pobjede nad fašizmom, kako uglavnom slavi Bleiburg, te da nikada nećemo prestati slaviti hrvatske antifašiste i njihova vrhovnog zapovjednika maršala Tita. Zastupnik Neovisnih za Hrvatsku general Željko Glasnović mu je je iz saborskih klupa doviknuo, a Stazić mu je rekao “znam da biste me najrađe poslali u Jasenovac, ali pustite me na miru”. Glasnović je kasnije Staziću odgovorio tijekom svog govora, te stao u obranu Brune Esih.

“Bruna Esih je progovorila o okupaciji zemlje koja još traje. Odmah su se javili jugozomboidi, grah majstori i drugi karakteri. Odmah su se čuli ti pridjevi šokantno, kriminalno, ali mi znamo da demoni najviše divljaju, javljaju i luduju kad se govori istina”, rekao je Glasnović u Saboru.
Glasnović se osvrnuo se i na marširanje “Besmrtnog partizanskog odreda” Zagrebom.
“Jedino što je besmrtno ostalo od tog partizanskog odreda su njihove penzije, oduzeta imovina, društveni stanovi. To su militantni ateisti, a među njih je nekako zalutao ruski veleposlanik Azimov” rekao je Glasnović.

“Ali ajmo sada ovako, ako oni pljuju desetke tisuća hrvatskih žrtava, kako je Srbija u tome prošla pod srpom i čekićem? Imate autora Srđana Cvetkovića, koji kaže da su samo kokardu zamijenili petokrakom te samo u ulasku u Beograd 1944. pobili 10.000 Beograđana. Ista stvar se i tamo ponavljala. Oni su u stvari pobili više Srba nego nacisti kod Kragujevca”, istaknuo je Glasnović.
G.S.

Vezane vijesti;

STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

 


Podijeli