Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Hrvoje Zekanović, general Željko Sačić, Rozalija Bartolić, Tanja Polić Marković, Kristijan Fereža Kiki, Dražen Šemovčan Šeki i Tedi Gajšak jedini su posjetili granični prijelaz Maljevac gdje se dogodio nezapamćen pokušaj proboja migranata u Republiku Hrvatsku blizu Velike Kladuše…

Sačić se osvrnuo na najezdu migranata koji su nekidan u Maljevcu lakoćom probili policijski kordon…

Ovo je masovna puzajuća agresija na podriučje RH, kaže Sačić.

Došli smo ovdje na poziv naših prijatelja i suboraca koji su nas pozvali da dođemo i zamolili da obavijestimo hrvatsku javnost…

“Svi političari u Hrvatskoj i oni vladajući i oporba ne mogu dopustiti da je na hrvatskim granicama samo pet ili šest tisuća graničnih policajaca. Ovakve situacije prelaze njihove mogućnosti. Granica se mora štititi svim raspoloživim ustavnopravnim sredstvima, a jedno od njih je vojska”, poručio je Iz Maljevca general Željko Sačić. Naše su granice dugačke i policija je nedostatna da sve to pokrije kaže Sačić. Granice moramo braniti sa svim raspoloživim ustavno pravnim sredstvima, a jedna od tih je i vojska, kazao je.

Uz Sačića su bili i predstavnici braniteljskih udruga kao i saborski zastupnik Hrvoje Zekanović…

POGLEDAJTE VIDEO

Foto Facebook

Sačić je upozoriona na tešku situaciju u kojoj se, zbog migrantske krize, nalaze granični policajci, građani koji žive uz granicu, ali i cijela zemlja.

FOTO-facebook…Stanje na graničnom prijelazu Maljevcu mirno je, no promet je i dalje zatvoren. Uz granicu je ostalo oko sto migranata koji su u improviziranom šatorskom naselju udaljenom 200 metara od granice. Za sada nema naznaka da bi ponovno mogli krenuti u proboj prema Hrvatskoj.
foto-facebook-Maljevac

G.S.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

14 KOMENTARI

 1. Gospodine Sačiću, hvala Vam za sve i za ovu krizu. Jedina rješenja su žica, vojska ili Branitelji Volonteri.
  Ukoliko pukne meka granica, posljedice će biti nesagledive. Migranti će pomaknuti crtu do granice sa Slovenijom koja je postavila žicu tako da će migranti ili provalnici ostati u Hrvatskoj. Orban je pokazao inteligenciju i sposobnost jer je žica zaustavila agresivni stampedo bez velikih ljudskih resursa. Osim toga će svi potencijalni migranti koristiti ovu turu i Hrvatska će kapitulirati pred tom najezdom.
  Hrvatskoj treba oštro i odlučno vodstvo koje, nažalost u ovom trenutku, nema.

 2. Generale zar vi mislite da ovi lezijebovići,dezerteri i političkii šljam znaju koja su stvarna opasnost ovi emigranti odnosno bivši-sadašnji borci vojnici ISILA?Ovo je tiha okupacija i Hrvatske i Europe i iz ovog će se svašta izroditi i dogoditi!Poslije svega što nam je Europa učinila(embargo oružja u Domovinskom ratu)sutra će tražiti da opet kao i mnogo stoljeća kroz povijest ginemo za tu istu Europu koja nam je u najtežem trenutku naše povjesti okrenula leďa!Zar smo mi doista prokleti narod i do kada ćemo gubiti živote za tuďe ideale!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest + 10 =