VIDEO-FOTO: NEKA PATI KOGA SMETA! PREKRASNO POBJEDNIČKO SLAVLJE IZ DANSKE! POGLEDAJTE KAKO SU HRVATICE PROSLAVILE ULAZAK U POLUFINALE EP-a…

Pregažene su i njemice!...Polufinale Eura izborile su naše rukometašice u Danskoj...

Podijeli

Hrvatske kockice  su preplavile Herning. U polufinalu Eura smo! Kakva radost je sad u Danskoj. Najveći uspjeh u povijesti našeg ženskog rukometa bit će utakmica u petak. Upravo to polufinale koje su naše djevojke zaslužile pregazivši i Njemice…Hrvatske RATNICE pokorile su i Njemice, pa su im zapjevale u svlačionici.

Neka pati koga smeta!

Uživaj Hrvatski narode i svi vi dragi naši raseljeni Hrvati diljem cijelog svijeta. Pogledajte fotografije i pokoji video-zapis našeg slavlja u Danskoj.

U ovo prokleto sivo vrijeme epidemije dosadnog i smrtonosnog virusa, uljepšale su nam naše hrvatske RATNICE dane, život! Ljudi im čestitaju iz bolnica sa bolesničkih kreveta!

Naše rukometne HEROINE, koje su na samom početku prvenstva mnogi zlobnici vani ali i u Hrvatskoj već unaprijed otpisali, već sad su uradile ogromnu stvar. Ali, kako to već biva, svi hrvatski pobjednici koji su već unaprijed otpisani, uzdižu se do samog vrha Olimpa. To se sad događa sa Hrvatskim rukometašicama,našim rukometnim RATNICAMA koje idu do samog kraja, po ono najsjajnije odličje”!

Naše rukometašice su već sad pobjednice ovog prestižnog EP-a u rukometu, ali naše Heroine još nisu rekle sve!

Uglas i odlučno kažu, IDEMO DO KRAJA!

San je postao STVARNOST!

IZNAD SVIH HRVATSKA!

Uživaj Hrvatski narode i svi vi dragi naši raseljeni Hrvati diljem cijelog svijeta. Pogledajte fotografije i video-zapis našeg slavlja u Danskoj.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here