Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Stara narodna poslovoca bi rekla ovako; Svi sve znaju a nitko ništa ne zna ili se pravi lud!

Drug Ranko Ostojić javnom izjavom da će on stati na čelo migrantske kolone “pa neka  pucaju”, stare antife je podsjetio i evocirao im uspomenu na jednu pjesmicu iz davne totalitarističke i komunističke školske iz knjige u kojoj je postojala jedna pjesmica o uzoru antifa “drug tito jaše na čelu kolone” i tako dalje. Bio je Ranko Ostojić i ministar MUP RH u vrijeme velikog , najvećeg migrantskog vala koji se organizirano slijevao u Hrvatsku i po svemu sudeći mu se jako dopalo biti tu.

Prvi organizirani ulazak migranata u Hrvatsku, kojim je rukovodio tadašnji ministar MUP-Ranko Ostojić…Foto-A.K. Braniteljski portal.
Ranko Ostojić-tadašnji ministar MUP-RH daje srcedrapajuće i dobro odmjerene izjave o migrantima i uvjeravao hrvatsku javnost da je sve pod kontrolom- I sad bi on ponovo vrlo rado stao na čelo migrantske kolone , ali vrlo rado, iz njemu “dobro znanih razloga” Pa čovjek se želi prikazati velikim humanitarcem-Zar ne? Foto-A.K. Braniteljski portal

Ostojić je tada davao srcedrapajuće izjave o migrantima, bilo je na stotine volontera, postojala je čak i karantena, ali i odvojci za neke koji su dolazili dobro natovareni kao migranti. Takvi su kako su navodili mnogi, dosta lakši izlazili iz tih odvojenih šatora. Što su oni to u svojim naprtnjačama nosili da ih je trebalo odvajati i olakšavati? Možda -da im po velikim vrućinama ne bi pozlilo? Ili su bili jako umorni pa su ih morali olakšavati za daljnji put? Možda su nosili darove za uljuđeno gostoprimstvo? Na ta i takva pitanja bi mogao odgovoriti onaj tko je sa svim tim organizirano upravljao.

POGLEDAJTE VIDEO

Zašto su SAD i Mađarska izašli iz Marakeškog sporazuma kojeg 10. prosinca ispred Republike Hrvatske namjerava potvrditi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović?-Napisao je Hrvoje Zekanović na svom Facebooku…

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + devet =