VIDEO “EUROPSKA CIVILNA INICIJATIVA” – AGRESIVNA PROPAGANDA LGBTIQ POKRETA U NOVOM PAKIRANJU

Najbolje bi možda bilo da odmah udovoljimo Srbinu - geju i njegovim nalogodavcima (koji čuče u busiji i čekaju rasplet) i ukinemo Katoličku crkvu, vratimo se u čopor…

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Pogledajte ovaj video prilog na fb stranici “Europske civilne inicijative” i poslušajte što govori gej iz Srbije Ivan Zidarević:  https://www.facebook.com/reci.zg/videos/2426325297397500/?t=9) koji se poziva na Ustav i vodi harangu protiv Katoličke crkve.

U video prilogu govori kako mu je bolje u Hrvatskoj nego u Srbiji – jer mi smo demokratskije društvo, širih vidika, tolerantniji…a govori i o svojoj ljubavi prema SDSS (koji mu je jedina prihvatljiva opcija – iako ne zna zašto).

Proteklih dana ispostavilo se kako on i “Europska civilna inicijativa” nastoje Hrvatsku učiniti “još boljom”, ali uvjet za ova “boljitak” je uklanjanje raspela iz osnovne škole u Dugavama (Zagreb) za početak, a ako to uspije, naravno, ide se dalje.

Najbolje bi možda bilo da odmah udovoljimo Srbinu – geju i njegovim nalogodavcima (koji čuče u busiji i čekaju rasplet) i ukinemo Katoličku crkvu, vratimo se u čopor…

Trebamo li se (mi koji smo ostali još uvijek koliko-toliko zdrave pameti) pitati možda kako i zbog čega ovakvi likovi dobivaju medijski prostor na televiziji koju plaćaju građani ove zemlje, samo zato što se kriju iza “Europske civilne inicijative” i što su seksualne orijentacije kakve jeste.

Bolje biti homoseksualac u Hrvatskoj nego u Srbijiipak su u Hrvatskoj ljudi otvoreniji…” – kaže u ovom prilogu voditelju Petru Vlahovu gej aktivist, Srbin i revolucionar LGBTIQ pokreta i potom krene u Dugave uklanjati raspelo iz tamošnje osnovne škole.

Očito, bolje mu je u Hrvatskoj nego u Srbiji – ali bit će još “bolje” kad je on i društvo “urede” po svojoj mjeri.

Srbijanac uz pomoć SDSS-a i Pupovca (jer oni su mu “najprihvatljivija opcija”) provocira, izaziva i čeka ne bi li tko reagirao pa da se opet na “ustaše”, “homofobe” i “katolibane” digne kuka i motika.

Dragi moji Hrvati i ostali građani zdrave pameti u Hrvatskoj (koje god nacije i vjere bili), vidite li vi što se događa u ovoj zemlji!?

Vidite li kakvi se bolesnici i protuhe kriju iz “Europske civilne inicijative” i nastoje rastočiti ovo društvo, destruirati i uništiti sve do čega drži velika većina građana (ne Hrvata, nego građana Republike Hrvatske)?

Vidite li?

I to je kod nas mormalno!? I još one koji dižu glas protiv ovakvih perverzija prozivaju za “govor mržnje”!?

Naravno, jadnik Zidarević je tu najmanje kriv – on je samo oruđe u rukama onih koji čuče u sjeni. Njega su isturili u prvi plan, platili da blebeće i izaziva i sad čekaju u busiji da mu netko nešto opsuje na ulici ili razbije gubicu. Ako se to (ne daj Bože dogodi), onda tek slijedi haranga.

Hrvatska će opet biti “fašistička”, “ustaška” i “talibanska” država – u koju, začudo, šljam iz Srbije dolazi upravo zato što je “tolerantnija”, “otvorenija” i “demokratskija” od Srbije!?

Tko je ovdje lud!?

Autor / Zlatko Pinter

** Mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala** 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =