VIDEO! EKSKLUZIVNO U BUJICI – VERONIKA PARADŽIK, KĆI LIKVIDIRANOG VITEZA HOS-a ANTE PARADŽIKA: “Teško je biti živ u zemlji koja ti je ubila oca!”

KĆI ANTE PARADŽIKA U PRVOM JAVNOM ISTUPU...Najteže je ipak Antinoj udovici, Jozefini Paradžik: “Majka je proživljavala pakao dok je još hodala s mojim ocem i na vjenčanju i nakon njega. I kad smo dobili ovu našu prekrasnu državu, učinili su najgore - i njoj i njezinima… I sad to proživljava, nakon gubitka sina. To je strašno!”...

Podijeli

foto-screenshot-youtube-Bujica

VIDEO! EKSKLUZIVNO U BUJICI KĆI ANTE PARADŽIKA U PRVOM JAVNOM ISTUPU: “Odgovorni su oni koji su direktno bili u tome, kao i oni koji su šutjeli! I oni koji sve znaju, a boje se to reći… Puno je njih krivo!”

Večeras je u Bazilici Presvetog Srca Isusovog, u središtu Zagreba, služena misa zadušnica za načelnika Ratnog stožera HOS-a, Antu Paradžika, koji je prije točno 31 godinu ubijen iz zasjede u Sesvetama, na povratku iz Križevaca… Na svetoj misi bile su samo kamere Z1 televizije, u čiji se program javila Paradžikova kći Veronika, koja je imala samo dvanaest godina kada su joj ubili oca.

“Tata je bio topla i brižna osoba, vjernik i obiteljski tip. I da nije bio političar, ja bih rekla – ovakav treba biti nečiji otac,” prisjetila se sa suzom u oku ponosna svog Veronika Paradžik: “Ljuta sam, ogorčena i jadna, teško je biti živ u ovoj zemlji koja ti je ubila oca!”
Na pitanje koga smatra odgovornim za ubojstvo, odgovorila je: “Odgovorni su oni koji su direktno bili u tome, kao i oni koji su šutjeli! I oni koji sve znaju, a boje se to reći… Puno je njih krivo!”

Veronika se prisjetila i brata Mislava, koji je skončao svoj ovozemaljski život u 37. godini, na Božić 2014: “Moj brat je imao veliki pritisak kao muškarac, kao pravnik i kao sin jednog velikana. Nosio je veliku odgovornost da pokuša sve to razriješiti. Nije pronašao svoj kutak mira i bilo mu je preteško…”

Najteže je ipak Antinoj udovici, Jozefini Paradžik: “Majka je proživljavala pakao dok je još hodala s mojim ocem i na vjenčanju i nakon njega. I kad smo dobili ovu našu prekrasnu državu, učinili su najgore – i njoj i njezinima… I sad to proživljava, nakon gubitka sina. To je strašno!”

Iznimno emotivan i potresan razgovor s Veronikom Paradžik vodila je novinarka Andrea Jelena Barešić, čiji je otac Miro također likvidiran u zasjedi, pod vrlo misterioznim okolnostima – tri tjedna prije ubojstva Ante Paradžika.

Gost u studiju Bujice bio je Paradžikov prijatelj iz gimnazijskih i studentskih dana – Bosiljko Mišetić, koji je u vrijeme sesvetske ‘sačekuše’ bio ministar pravosuđa. Nakon šest mjeseci Mišetić je podnio ostavku, a u emisiji se prisjetio dramatičnih dana u rujnu 1991. godine: “Iza Antina ubojstva stoji Udba! Manolić, Mesić, Boljkovac i Degoricija okorjeli su Jugoslaveni, koji su se penetrirali u politički vrh naše zemlje, odmah na početku! Bivši komunisti bojali su se da će završiti k’o Ceauşescu, a ljudi poput Paradžika bili su za njih opasni i smetali im jer su otvoreno govorili da će obračunati s njima. Ante Paradžik je danas mrtav, a njegovi progonitelji i njihova djeca – vladaju Hrvatskom!”

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta Uredništva Braniteljskog portala već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**

VEZANE VIJESTI

ZVONKO BUŠIĆ-TAIK “ZBOGOM PRIJATELJI….ČUVAJTE NAŠU DOMOVINU HRVATSKU”


Podijeli