Podijeli

GOVOR PRVOG HRVATSKOG PREDSJEDNIKA FRANJE TUĐMANA NA ZRAČNOJ LUCI PLESO U ZAGREBU, KAO PODSJETNIK SVIMA NA SVA OVA SADAŠNJA DOGAĐANJA U HRVATSKOJ…

Stoga ne čudi što se ovaj govor Franje Tuđmana jako često spominje kao proročki.

Govor u nastavku…

-Nećemo dopustiti ostacima jugokomunističkog sustava, niti jugosrpskog, stanje kakvo smo bili zatekli u Hrvatskoj uspostavom hrvatske slobode i demokracije.
Nećemo dopustiti da nam sve to dovedu u pitanje.

-Nećemo dopustiti tim jugokomunističkim ostacima, ali ni onim političkim diletantima, bezglavim smušenjacima koji ne vide o čemu se zapravo radi danas u Hrvatskoj i u svijetu sa kojekakvim regionalnim planovima…

-Nećemo dopustiti onima koji se vežu i sa crnim vragom protiv hrvatske slobode i hrvatske nezavisnosti, ne samo sa crnim, nego i zelenim i žutim vragovima…

-Nećemo dopustiti onima koji se povezuju sa svima protivnicima hrvatske samostalnosti, ne samo povezuju nego im se nude, ne samo da im se nude nego im se prodaju za Judine škude, kao što se i sami hvale da dobivaju dotacije iz svih centara svijeta, a povezuju se od fundamentalističkih ekstremista, do kojekakvihlažnih propovjednika, pseudodemokratskih obmanjivača koji nam danas propovijedaju velike ideje o ljudskim pravima i slobodama medija.

-Da! Mi smo stvarali svoju Hrvatsku za ljudska prava i za slobodu medija, ali za ljudska prava prije svega većine hrvatskoga naroda.

-Ali ćemo, razumije se, mi sa tom hrvatskom slobodom i demokracijom osigurati i manjini ta ljudska prava i slobodu medija.

-Ali nećemo dopustiti da nam ti sa strane rješavaju, odnosno nameću rješenja. Hrvatska neće biti ničija kolonija. Hrvatska je dosta bila i pod Mlečanima i pod Stambolom, i pod Bečom i pod Peštom, i pod Beogradom.

-Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini “– rekao je 1996. prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

Da je dr.Tuđman bio u pravu danas je jasnije no ikad, danas kada svjedočimo bestijalnim napadima svih u govoru pobrojanih, upravo na način kako je to rekao prvi hrvatski predsjednik.

Poslušajte video

G.S./Braniteljski portal


Podijeli

8 KOMENTARI

  1. Drug Vr ane je potp[sa 1993 Haske i saksonske zakone ,sa adz ekipon ,otpremija Blaskica u Hag ,dobija prve zapadne kredite za to ,prizna Bosnu kao drugu drzavu jer je vjerova kolonistima da se granice mjenjat nece i tako nas poveza i stavija pod kontrolu kolonisticki vragova i njhovi zakona direktno ,a onda poslje svi politicki i ekonomski gresaka sa Maton Bobanon i ostalin proglasija HB i tako sam sebi stavija omcu oko vrata sa istin zakonon kojeg je sa adz prihvatija od Haga i kolonista godine 1993 i tako smo se svi nasli u misolovki a Hrvati u BH IZGUBILI IDENTITET U VLASTITON DRZAVI pa je njhovo rukovostvo zavrsilo u Hagu zbog krive politike ,a General Praljak nezasluzenu sudbinu ,a da ne govorim o pobijenin Hosovcima od iste ekipe ,a narod suti i trpe 25 godina ,neshvatljivo ,

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 12 =