(VIDEO) DOSAD NEVIĐENO! Francuski predsjednik iz publike kojoj je prilazio dobio “strašnu šamarčinu”!

Macrona su metalne ograde odvajale od ljudi, no napadač, koji je bio u prvom redu je ipak uspio nekako doći do njega te mu spremno opalio strašnu šamarčinu od koje se Macron zateturao . Njegovi su zaštitari kasno reagirali te skočili na čovjeka koji je Macrona ošamario...

Podijeli

Foto-screenshot-Makron dobio šamar

Francuski predsjednik Emmanuel Macron posjetio je jugoistok Francuske te se pri posjeti pozdravljao s mnoštvom okupljenih građana. U jednom trenu kada ga je jedan muškarac dočekao spreman za udarac i jako ga ošamario, od čega se Macron zateturao…

Macrona su metalne ograde odvajale od ljudi, no napadač, koji je bio u prvom redu je ipak uspio nekako doći do njega te mu spremno opalio strašnu šamarčinu od koje se Macron zateturao . Njegovi su zaštitari kasno reagirali te skočili na čovjeka koji je Macrona ošamario.

Drugi tjelohranitelji su odmah maknuli Macronaga i zaštitili ga  od čovjeka na kojeg su skočili tjelohranitelji te ga su Macrona odvukli na sigurno. Muškarac u zelenoj majici, snimljen kako udara Macrona, prvo ga je jednom rukom primio kao da se želi pozdraviti s njime, a potom ga je drugom strahovito ošamario.

Kako prenosi BBC, dvojica muškaraca uhićena su nakon incidenta. Također, muškarci su vikali “dolje makronizam”.

Reuters javlja da je nakon napada na francuskog predsjednika uhićeno dvoje ljudi.

Razlozi zbog kojih je muškarac udario predsjednika još nisu poznati. Neki mediji navode kako je vikao i “Montjoie Saint Denis”, što je bio bojni poklič francuske vojske u doba kada je ta zemlja bila monarhija.

Francuski list Le Figaro pak navodi kako su ljudi iz grupe kojoj je Macron prišao napadača nazvali anarhistom. Incident se dogodio tijekom Macronovog posjeta pokrajini Drome na jugu Francuske i zasigurno je jedan od njegovih posjeta koju će dugo pamtiti.

D.K.


Podijeli