VIDEO Djevojčicu su dovezli u Zagreb: ‘Bitno je sačuvati joj mozak’…

- Ja vjerujem da će biti ona dobro. Iskreno se nadam. U svakoj traumi bitno je sačuvati mozak. Dobiva lijekove da joj se smanji otok mozga i nadamo se da će biti dobro - rekao je Novak i dodao kako će idućih nekoliko dana još biti kritično...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Djevojčica (7) koju je otac jutros bacio s balkona stana na Pagu stigla je iz zadarske bolnice u KBC Zagreb. Odlučili su je prebaciti nakon ponovljenih dijagnostičkih pretraga kojima je utvrđeno je kako nije došlo do pogoršanja zdravstvenog stanja djevojčice… 

-HOROR NA PAGU-Tko je otac monstrum ,koji je djecu bacio s prvog kata sa šest metara visine: ‘Djeca su uvijek izgledala uredno, majka ih je redovito vodila u šetnju, vrtić, školu…’

http://https://web.facebook.com/24sata/videos/255836818660260/

Zamjenik ravnatelja KBC Rebro doktor Milivoj Novak rekao je kako očekuje da će se djevojčica oporaviti, a zasada je najvažnije da joj spase mozak.VIDEO-OVDJE

– Dijete je kvalitetno zbrinuto i došla je u najboljem mogućem stanju – rekao je i pohvalio kolege iz Zadra.

– Ona je teško ozlijeđena, ima povrede glave, grudnog koša i trbuha. U ovom trenutku njezino stanje je stabilno, ona je na aparatu za disanje. Nadamo se da će biti sve dobro, ozljede lica će se zbrinjavati sutra jer je sad osnovni problem glava.

– Ja vjerujem da će biti ona dobro. Iskreno se nadam. U svakoj traumi bitno je sačuvati mozak. Dobiva lijekove da joj se smanji otok mozga i nadamo se da će biti dobro – rekao je Novak i dodao kako će idućih nekoliko dana još biti kritično.

– U dogovoru s ministrom zdravstva prof.dr.sc. Milanom Kujundžićem, dr.med. i ravnateljem Kliničkog bolničkog centra Zagreb prof.dr.sc. Antom Čorušićem, dr.med., dijete vozilom Hitne medicinske pomoći uz pratnju anesteziološkog tima upućeno u KBC-a Zagreb – priopćili su iz zadarske bolnice.

NASTRADALA DJEČICA OD OCA MONSTRUMA

Pomahnitali Josip Rođak u četvrtak oko 6.45 sati bacao je svoju maloljetnu djecu, jedno po jedno, preko balkona. Niti Hitnu nije pozvao, pričaju očevici, sjeo je u auto i odvezao se na policiju, čija je postaja udaljena samo 50-ak metara od te kuće u Ulici Josipa bana Jelačića na Pagu.

Djevojčice imaju pet, sedam i osam godina, a najmlađi sin samo tri godine. Nakon odlaska Hitne pomoći i policije, ispod balkona ostale su pločice natopljene njihovom krvlju. Znajući što se ondje dogodilo, prizor ledi krv u žilama, donosi 24.sata.hr.

Liječnici su izvijestili da se bore za život jedne djevojčice, da je druga teško ozlijeđena, a sin i još jedna kći lakše su ozlijeđeni. Majka je, priča njihov najmodavac barba Bernard (kako ga zovu na Pagu), dotrčala kad ju je on stao dozivati. Ostatak dana provela je uz ozlijeđenu djecu.

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

5 KOMENTARI

  1. Propaganda na djelu, jel to znači kako zadarski lječnici-specijalisti nisu sposobni, već to trebaju uraditi super specijalisti u Zagrebu, jadno i bibedno, igrokaz bez presedana pred kamerama, kmetovi uživajte dok politički kriminalci troše vaš novac nemilice, fuj.

  2. Ovaj covjek je pocinio tesko k.djelo. O tom idiotu sud treba dobro razmotriti situaciju. I treba ga strogom kaznom zatvora kazniti. 40 godina mu treba zatvora odrediti. Posto su nasi sudovi cista 0. Po pitanju nasilja u obitelji i ovakvih slucajeva. Treba dobro povesti racuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × tri =