VIDEO Danas je zabilježen najveći odaziv na štrajk do sada – u štrajku je 99 posto osnovnih škola!…

Iz sindikata su za sutra najavili sindikalno prosvjedni kulturno-umjetnički program na Markovom trgu koji će početi u 11 sati...

Podijeli

Danas je zabilježen najveći odaziv na štrajk do sada – u štrajku je 99 posto osnovnih škola…

Štrajk se danas održava u Vukovarsko-srijemskoj, Zagrebačkoj i Karlovačkoj županiji. Što se srednjih škola tiče u štrajku ih je 92,37 posto, rekao je Branimir Mihalinec iz Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama. U osnovnim školama postotak štrajkaša iznenadio je čak i predstavnicu Sindikata hrvatskih učitelja, Sanju Šprem. Radi se o 99,23 posto ljudi, rekla je.

Na upit novinarke o tome jesu li ovo cjelokupni podaci, Šprem je odgovorila da još nisu dostavljeni podaci iz Zagrebačke županije, ali da je to otprilike točan postotak koji će se kroz dan možda malo modificirati.

Sutra sindikalno prosvjedni kulurno-umjetnički program na Markovom trgu

Iz sindikata su za sutra najavili sindikalno prosvjedni kulturno-umjetnički program na Markovom trgu koji će početi u 11 sati.

– Andrej Plenković voli glazbu -pa ćemo mu mi prikazati još jedan glazbeni repertoar, rekao je Mihalinec na press konferenciji i dodao da će na tom prosvjedu biti više vrsta glazbe iz različitih dijelova Hrvatske te je siguran da će se premijeru svidjeti melodije.

Nastave sutra neće biti u Varaždinskoj, Istarskoj, Koprivničko-križevačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji… Nastave sutra neće biti u Varaždinskoj, Istarskoj, Koprivničko-križevačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji…

Pogledadjte najnovije vijesti VIDEO -OVDJE http://https://web.facebook.com/DNEVNIK.hr/videos/1750573161740290/

T.H.

 

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + sedam =