VIDEO: DALIĆ: NEMA POVLAČENJA, IDEMO NA POBJEDU!‘SUTRA ĆEMO NA TERENU POKAZATI SVE!‘

Englezi su opasna momčad , ali sutra će se sve vidjeti na terenu...Mi smo svjesni da igramo veliku utakmicu protiv velike ekipe i opasnosti će biti sa svih strana, na obje strane...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Izbornik Zlatko Dalić i Luka Modrić održali su danas prvu presicu u Londonu te zajednički najavili spektakularno sutrašnje Hrvatsko otvaranje EURA – okršajem protiv domaćina Engleza na Wembleyu od 15 sati…

Sastav Hrvatske za Wembley ? (Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol – Brozović – Kramarić, Modrić, Kovačić, Perišić – Rebić), ali teško je bilo očekivati da će izbornik dan prije utakmice potvrditi početnu postavu, nakon nekoliko dana igre skrivača s engleskim špijunima.

Iznad kampa engleske rereprezentacije danas je proletio avion s porukom ‘Većinu golova Hrvati zabijaju s lijeve strane’. Kako to komentirate?

Većinu golova Hrvati primaju s lijeve strane – stoji na poruci-foto-twitter

“Mi smo svjesni da igramo veliku utakmicu protiv velike ekipe i opasnosti će biti sa svih strana, na obje strane. Mi želimo biti budemo kompaktni, borbeni, pokazati zajedništvo i moć na terenu, i naravno da se nećemo doći samo braniti, želimo dobar start i samopouzdanje za nastavak natjecanja, ali zaista očekujem jednu tešku utakmicu, koja će se lomiti u detaljima. Mi želimo kroz posjed lopte stvarati prilike i to iskoristiti, ali ponavljam, bit će jako teško i toga smo svjesni”.

Računate li da će Southgate otkad je izbornik prvi put zaigrati s trojicom u obrani?

“Oni su zadnjih godinu dana igrali sa četvoricom u zadnjoj liniji. Ali znamo sve, tko god da zaigra, pravi je igrač. Mislim da puno priče oko toga ‘da li trojica ili četvorica’ ne stoje i ne želim o tome. Mi želimo odgovoriti kvalitetno na njihovu agresiju i pokazati što možemo i znamo”.

Mislite li da će Foden biti u prvih 11?

“Sigurno, sjajan je mladi igrač i očekujem ga sto posto u prvoj postavi”.

Hoćete li pustiti na teren nekog od mlaih igrača, ima li kakvih iznenađenja u sastavu.

“Imamo kvalitetnu ekipu, i dosta dobrih igrača. Za sutra smo odabrali najbolje što imamo – za okršaj protiv Engleza. Imamo ekipu koja će biti moćna, potentna i agresivna. Znam da se kalkulira s imenima, a vidjet ćete sutra. Želim da budemo borbeni i kompaktni, i po meni, sutra će zaigrati najbolji koje Hrvatska ima”.

Koliko je ova nova Engleska po vama kvalitetna?

“Engleska se vraća na veliku scenu s puno mladih sjajnih igrača i oni su po meni jedni od najvećih favorita EURA. Još uz tu kvalitetu igraju pred svojom publikom”.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 14 =