Podijeli

U četvrtak smo pisali o ESPN-ovoj premijernoj MMA nagradi “Helwani Nose” koja je u kategoriji “Najbolja runda godine” pripala Stipi Miočiću i Francisu Ngannou…

Popularni MMA reporter Ariel Helwani je ove godine svoju fotelju u MMAFightingu zamijenio onom na ESPN-u. Pokrenuo je novu nagradu koju je nazvao “Helwani Nose”, a među laureatima premijernog izdanja je i naš Miočić, piše Fight Site.

Radi se o prvoj rundi šampionskog dvoboja u Bostonu na UFC-u 220 koji se održao odmah na početku 2018. godine. Miočić je bio priličan “underdog”, a svi su očekivali da će mu Kamerunac doslovno “otkinuti glavu s ramena” kao što je to učinio Overeemu nekoliko tjedana ranije. No, Hrvat je preživio prave “pokušaje ubojstva” da bi u konačnici i sam zadao nekoliko dobrih udaraca, srušio Ngannoua na parter i pobijedio u rundi.

U videu koji se također može pronaći na YouTube kanalu Helwani objašnjava zašto je izabrao upravo rundu meča Miočić vs. Ngannou za najbolju rundu u 2018. godini u konkurenciji mnogih drugih spektakularnih rundi u 2018.

Otkriva i da je čitava produkcija bila protiv takve odluke jer su imali svoje favorite no on je čvrsto ostao pri odluci.

Na kraju videa se može vidjeti i zahvala Stipe Miočića na nagradi ESPN-a.

D.J.


Podijeli

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

petnaest + 1 =