VIDEO Čestit i blagoslovljen Božić Hrvatima i Hrvaticama u domovini i diljem svijeta i svima koji slave Isusovo rođenje…

Sretan Božić i Novu godinu žele vam svi oni koji nesebično u sebedarju doprinose radu i djelovanju potpuno neovisnog Braniteljskog portala...

Podijeli

Čestit i blagoslovljen Božić Hrvatima i Hrvaticama u domovini i diljem svijeta i svima koji slave Isusovo rođenje…

Sretan Božić i Novu godinu žele vam svi oni koji nesebično sebedarjem doprinose radu i djelovanju potpuno neovisnog Braniteljskog portala.

Svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, djeci poginulih hrvatskih branitelja, udovicama poginulih hrvatskih branitelja, roditeljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Čestitke svima onima koji se nalaze u bolnicama i svima koji su dijelom medicinskog osoblja koje nesebično daje sve od sebe da hrvatskim braniteljima boravke u raznim bolnicama, toplicama osiguraju što sigurniji i kvalitetniji boravak, a sve u skladu sa svojim mogućnostima.

Nikako ne smijemo zaboraviti djecu koja se liječe na onkološkim odjelima i na ostalim odjelima te im upućujemo od srca ovu čestitku da nam budu što zdraviji i što prije zdravi napuste bolnice i radosno žive svoje djetinjstvo.

Ne smijemo zaboraviti ni naše starije i nemoćne bake, djedove, i roditelje koji se nalaze u Domovima za starije, a nažalost mnogi od njih i u bolnicama i palijatrijama kao i onima koji se liječe od nove pošasti…virusa koji je izazvao kolapse u mnogim državama , pa tako i u Hrvatskoj.Svima onima koji se liječe od ovog smrtonosnog virusa želimo ozdravljenje.

Političari napokon moraju shvatiti da su izabrani da budu servis svom narodu!

Našim političarima koji se jako loše snalaze u novonastalim situacijama, obavijeni zlom i korupcijom , želimo da im Bog prosvijetli njihov duh i pamet , da im napokon otvori vidike da shvate  da oni nisu nedodirljivi , već da su posve mali i da podliježu svim slabostima kojima su odavno podlegli mnogi, pa i ovi današnji, a to je stjecanje imovine, novca, materijalnog , koristeći svoje prividne i prolazne moći. Bože prosvijetli im pamet! Uradi od njih bolje ljude i državnike koji se iskreno bore za svoju državu i svoj narod. Ne dozvoli Bože da upravo oni budu ta moralna razvalina koja je mladu, samostalnu i demokratsku Hrvatsku državu dovela pred zid koji je postao visok da bi ga se olako preskočilo. Bože, ne dozvoli onima koji danas podrivaju temelje Hrvatske države koji su udarili hrvatski branitelji svojom ogromnom žrtvom u obrani od srpskih zlih agresora, da zazivaju demone prošlosti koji su uništavali hrvatsko biće. Daj im snage da napokon shvate da povratka u neka užasavajuća prošla vremena u kojima je vladalo strah, u kojima se sustavno vršilo ubijanje i istrjebljenje Hrvata, da i oni moraju raditi u interesu svoje Hrvatske. Prosvijetli im pamet Bože!

M.M. / Braniteljski portal

 


Podijeli