(VIDEO) BULJ U SABORU: OŠTRO OSUĐUJEM SRAMOTNU IZJAVU ZORANA MILANOVIĆA O HOS-ovoj SPOMEN PLOČI…”To treba maknuti, baciti negdje”…

Za očekivati je da se na ovu gnjusnu izjavu oglase sve Udruge hrvatskih branitelja na čelu s Ministrom Medvedom te osude ovu izjavu i daju do znanja Milanoviću koji je imao dovoljan broj godina da stane u obranu Hrvatske, da mu više ne padaju na pamet ovakve gnjusne izjave ponižavanja i blaćenja hrvatskih branitelja, pripadnika HOS-a...

Podijeli

OŠTRO OSUĐUJEM SRAMOTNU IZJAVU ZORANA MILANOVIĆA O HOS-u

HOS-ovci su branili na najtežim ratištima HRVATSKU DRŽAVU U DOMOVINSKOM RATU. Zoran Milanović svojom SKANDALOZNOM izjavom o HOS-ovoj ploči “To treba maknuti, baciti negdje” nastavlja sramotnu politiku prema HRVATSKIM BRANITELJIMA koju je provodila Kolinda Grabar-Kitarović.

U isto vrijeme kada Zoran Milanović daje ovu skandaloznu izjavu ploče četnika koji su palili i klali po Hrvatskoj i dalje stoje. Prvo skinite ploču četniku Šoškočaninu u Borovu Selu koji je palio i klao po Vukovaru.

Pozivam predsjednika Zoran Milanović da se ODMAH ispriča svim pripadnicima HOS-a i svim majkama čiji su sinovi dali živote za našu DOMOVINUNapisao je Miro Bulj na svom facebooku…

POGLEDAJTE ŠTO JE BULJ PORUČIO MILANOVIĆU I PLENKOVIĆU

Ovakvim izjavama predsjednika države Milanovića, ponajprije se mora suprostaviti Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potom sve udruge hrvatskih branitelja, jer je HOS bio sastavnica velikog broja ratnih brigada u obrani od srbočetničke agresije na Hrvatsku.

Dobro je svima znano da HOS nije u Domovinskom ratu počinio ni jedan ratni zločina te da su uvijek HOS-ovce pozivali tamo gdje je najteže, zapravo na ratišta na kojima nisu mogle izdržati i neke gardijske brigade. Jedan od primjera je hrvatsko mjesto Škabrnja koje su mnoge ratne brigade gubile od srpskog neprijatelja dok ne bi došle snage HOS-a te iste položaje hrvatske vojske vraćale uz nadljudske napore, protiv nadmoćnog srpskog agresora. Ogroman je doprinos HOS dao u obrambenom Domovinskom ratu, da bi se danas dvadesetak godina nakon krvoločne velikosrpske agresije na Hrvatsku sve olako bacalo u zaborav, kao što, kako kaže Bulj, Milanović govori da “To treba maknuti, baciti negdje”, misleći na spomen ploču poginulim pripadnicima HOS-a, u obrani Hrvatske kojoj je Milanović kao samostalnoj, nezavisnoj i demokratskoj državi i predsjednik.

Bulj je pozvao novoizabranog predsjednika Milanovića da se ispriča svim obiteljima poginulih pripadnika HOS-a, što bi svaki normalan čovjek trebao i uraditi.

Za očekivati je da se na ovu gnjusnu izjavu oglase sve Udruge hrvatskih branitelja na čelu s Ministrom Medvedom te osude ovu izjavu i daju do znanja Milanoviću koji je imao dovoljan broj godina da stane u obranu Hrvatske, da mu više ne padaju na pamet ovakve gnjusne izjave ponižavanja i blaćenja hrvatskih branitelja, pripadnika HOS-a kao ni svih drugih branitelja i domoljuba koji su branili i obranili Hrvatsku od velikosrpskih koljača koji su sa svim raspoloživim ubojitim sredstvima došli u Hrvatsku, ne bi li ostvarili svoj vjekovni san o tzv velikoj srbiji. No naletjeli su na Hrvatske branitelje koji su ih potukli do koljena. Sramotno je da predsjednik Hrvatske države i zapovjednik Oružanih snaga koje su proizišle iz Domovinskog rata i ratnog vihora kao pobjednici, ovako nešto može izreći za hrvatske branitelje.

M.M.Viribus Unitis /Braniteljski portal

 


Podijeli