VIDEO Bulj predložio dan sjećanja na dr. Ivana Šretera: Pupovac i danas ne želi odgovoriti gdje se nalaze njegove kosti

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj pitao je u petak vladajuće zašto ne žele prihvatiti njegov prijedlog odluke o proglašenju 29. kolovoza 'Nacionalnim danom mirotvorstva' i 'Danom sjećanja na dr. Ivana Šretera', kojega je u proceduru poslao još u veljači, a zbog čega je najavio prikupljanje 30 zastupničkih potpisa kojima će tražiti da se to raspravi kao prioritetna točka dnevnog reda...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj pitao je u petak vladajuće zašto ne žele prihvatiti njegov prijedlog odluke o proglašenju 29. kolovoza ‘Nacionalnim danom mirotvorstva’ i ‘Danom sjećanja na dr. Ivana Šretera’, kojega je u proceduru poslao još u veljači, a zbog čega je najavio prikupljanje 30 zastupničkih potpisa kojima će tražiti da se to raspravi kao prioritetna točka dnevnog reda…

“Taj prijedlog sam uputio 5. veljače ove godine, a mi nemamo niti mišljenje Vlade. Znači Vlada ne želi dati mišljenje o dr. Ivanu Šreteru”, poručio je Bulj na početku saborskog zasjedanja, zbog čega je zatražio stanku u ime kluba.

Vladajuće je upitao čega se boje. “Mislite li možda da dr. Šreter ne zaslužuje svoj dan sjećanja u hrvatskom narodu. I dalje prodavajte svoje licemjerstvo, a dajem vam priliku da svi potpišete za dr. Ivana Šretera za kojega Milorad Pupovac ne želi odgovoriti gdje se nalaze njegove kosti”, poručio je Bulj.

Ivan Šreter, prozvan “hrvatskim Gandhijem”, bio je hrvatski liječnik rodom iz Pakraca koji je početkom Domovinskog rata bio na čelu kriznog štaba za zapadnu Slavoniju te se istaknuo zalaganjem za mirno rješenje, nastojeći izbjeći rat i krvoproliće, stoji u Mostovu prijedlogu odluke. 


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

22 KOMENTARI

 1. Nitko iz vlade i sabora ne smije ni pitati pupavca za nesto jer suga odma place i
  Ucjenjuje…da nisu takve picke na vlasti vec bi taj cetnik notorni letio ne uz sabora vec iz Hrvatske u picku matere svoje koja ga okotila…..jazavci sute zbog fotelja jer ih ucjenjuje prekk 25 god.zato treba raspustit sabor jer su sve picke i uhljebi

 2. SOA može u dan iskopati i objaviti šta je radija pupovac i čitava njegova obitelj u ondašnjoj krajini. Ne da mu se mogu usta začepiti nego može postat nepozeljna osoba ove države..trajno. Zašto se šuti o tome znaju svi od premijera do svih zastupnika. Ovo stanje ustrajne laži se nemože naći ni u jednoj državi europe.

  • Točno. Može ga se trajno protjerati iz RH , ali prije toga javno – putem medija – na sva zvona – prozvati za zločinstva – lopovluk – podići optužnicu – medijski propratiti rad pravosudnih tijela- osuditi četničkog gada – zatvoriti – nakon petnaest godina zatvora – proslijediti u neki drugi zatvor izvan RH i trajno mu zabraniti ulazak u Republiku Hrvatsku.

 3. Zašto ne uhitite četničkog zločinca i lopova (Milorad Pupovac,,,). Probajte zbrojiti sve njegove izjave, kriminalne radnje- ratne i poratne. Ta četnička majmunčina je do sada zaradila petsto godina zatvora. Pompozne izjave u svrhu kratkotrajne političke promidžbe stranke iz koje dolazite su samo jedna u nizu kratkotrajnih odgoda. Prokletnik je jedan od okrivljenih za smrt dr. Ivana Šretera. Koga je još briga čega se on sjeća ili ne ? Postoje dokazi koji teško terete zlotvora (Pupovac,,,). Izvolite ga procesuirati. Dan sjećanja na dr. Šretera je lijepa gesta , ali sve dok su njegove ubojice (direktni i indirektni počinitelji ) na slobodi nije dovoljna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × četiri =