VIDEO – BUJICA! Marijan Pavliček: “Iz kuće predsjednika vukovarskog SDSS-a ’91. se pucalo na hrvatske redarstvenike!”…’Grobari’ u Vukovaru NIKADA neće imati mural!…

'Grobari' u Vukovaru nikada neće podići mural 'Partizana' - izjavio je u Bujici na Z1 televiziji zamjenik gradonačelnika i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Marijan Pavliček, potvrdivši da je takav zahtijev zaista upućen Gradskoj upravi...

Podijeli

‘Grobari’ u Vukovaru nikada neće podići mural ‘Partizana’ – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji zamjenik gradonačelnika i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Marijan Pavliček, potvrdivši da je takav zahtijev zaista upućen Gradskoj upravi…

Situaciju u Gradu heroja zbog svega je nazvao “shizofrenom”. U emisiji je oštro prozvao i predsjednika vukovarskog SDSS-a Srđana Kolara, koji je na sjednici Gradskog vijeća u petak, provocirao nazočne ćirilićnim izdanjem ‘Statuta’: “Živimo u istom kvartu i navodno se iz njegove kuće ’91. pucalo na hrvatske redarstvenike!”

Za situaciju u Vukovaru, osim SDSS-a, Pavliček krivi i Andreja Plenkovića: – Njemu je od hrvatskog, bitniji EU predznak, zato inzistira na koaliciji s Pupovcem.

Pavliček je u Bujici iznio i šokantnu informaciju: – Djeci iz dječjeg vrtića ‘Vukovar 2’ zabranili su odlazak na humanitarni koncert Gradiščanskih Hrvata u ‘Lisinski’, jer roditelji Srbi nisu htjeli da njihova djeca pjevaju ‘Ne dirajte mi ravnicu’!

Komentirao je i Zorana Milanovića, koji se i dalje zalaže za postavljanje ćirilice u Vukovaru, a u Samoboru je u subotu izjavio da bi je postavio “i po noći i u podne”: – Zato i neće postati predsjednik! Milanović je za dva mjeseca prošlo svršeno vrijeme.

Marijan Pavliček ne vjeruje ni Kolindi: – Imala je pune četiri godine i mogla je utjecati na to da se ratni zločini procesuiraju, a toga se sjetila tek nekoliko mjeseci pred izbore.

Zamjenik gradonačelnika Vukovara nije nimalo zabrinut za političku sudbinu gradonačelnika Ivana Penave, a na pitanje što će biti s njime, bude li izbačen iz HDZ-a, odgovorio je: – Kvalitetnim ljudima su vrata Hrvatskih suverenista uvijek otvorena!

(OPŠIRNIJE USKORO…)-piše Velimir Bujanec na svom Facebooku

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala  već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora** 

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here