VIDEO – BUJICA: DR. LJILJANA ZMIJANOVIĆ, RATNICA, HOS-ovka I ZNANSTVENICA PROTIV PLENKOVIĆEVIH UHLJEBA!

Posao možete dobiti ako ste podobni, a ne ako zadovoljavate natječajne kriterije. I onda se čudimo zašto naša mladost bježi iz Hrvatske?!...

Podijeli

Ljiljana Zmijanović kao hrvatska ratnica (brigadna izviđačica) i danas

Sa mnom su u Širokoj Kuli ratovali nizozemski dragovoljci HOS-a, koji nisu znali jezik zemlje za čiju se slobodu bore, a ovi što nas sada vode, znali su strane jezike pa se za Domovinu borili nisu – izjavila je u Bujici na Z1 televiziji, Ljiljana Zmijanović, HOS-ova dragovoljka i doktorica ekonomskih znanosti, koja će se u 9. izbornoj jedinici, na listi Domovinskog pokreta, na parlamentarnim izborima suprotstaviti Plenkovićevom ministru uprave Ivanu Malenici, kontroverznom šefu županijskog HDZ-a u Šibensko-kninskoj županiji Nediljku Dujiću i drugim kompromitiranim uhljebima…

Svi znamo za Anu Frank i Aleksandru Zec, ali malo tko u Hrvatskoj zna tko je Verica Nikšić, trinaestogodišnja djevojčica, koju su četnici, zajedno s majkom i 38 mještana, ubili i zapalili u Širokoj Kuli – podsjetila je dr. Zmijanović, koja je u Široku Kulu došla kao izvidnica HOS-a.

Dr.sc. Ljiljana Zmijanović govorila je u Bujici i o aklutalnoj aferi s vjetroelektranama te perjanicama korupcije i nepotizma u Dalmaciji. Dovela je u svezu Nediljka Dujića i Josipu Rimac, a u drugom slučaju Ivana Malenicu i Nellu Slavicu. U emisiji je postavljeno pitanje tko je notornom Borisu Petku, vlasniku restorana iz Uzdolja pored Knina, osigurao 180.000 kuna poticaja – Josipa Rimac ili Milorad Pupovac i zašto na stranicama Ministarstva poljoprivrede više ne možemo vidjeti podatke o tome?

Osvrnula se i na slučaj NP ‘Krka’ te ponovila optužbe na račun ministra Tomislava Ćorića, koji se u konkretnom slučaju ponašao protivno zakonu: – Poruka mog slučaja je jasna, u našoj se zemlji, nažalost, ne cijeni znanje, domoljublje i izvrsnost, već politička poslušnost, izostanak slobode i svake kritičke misli. Posao možete dobiti ako ste podobni, a ne ako zadovoljavate natječajne kriterije. I onda se čudimo zašto naša mladost bježi iz Hrvatske?!

Protukandidat dr. Zmijanović u 9. izbornoj jedinici je ministar Ivan Malenica, čiji je stric u HNS-u, a otac je dugo godina bio direktor lokalne tvrtke, kao HDZ-ovac… “Plenković ima Gabrijelu Žalac, Josipu Rimac i Martinu Dalić, a Škoro Karolinu Vidović Krištu, dr. Carlu Konte i dr. Ljiljanu Zmijanović,” zaključeno je u Bujici, objavio je V. Bujanec na svom facebooku.

V.Bujanec

 


Podijeli