Podijeli

Tuđman Graniću nije vjerovao – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji admiral Davor Domazet–Lošo, bivši načelnik Glavnog stožera OSRH i napomenuo da su se sve važne državne odluke u vrijeme Domovinskog rata donosile mimo Mate Granića…

“Već i sam naziv Granićeve knjige ‘Diplomatska Oluja’ skanadalozan je sam po sebi, on time vrijeđa sve sudionike briljante oslobodilačke akcije o kojoj se uči na najprestižnijim vojnim akademijama, a u prvi plan stavlja sebe osobno i svoje učenike, koji danas vladaju Hrvatskom za interese svjetskih centara moći,“ kaže Lošo i nabraja: “I Sanader i Milanović, Kolinda, Jandroković i Plenković – svi su oni došli sa Zrinjevca i učili od Mate Granića – on je njihov papa šrtumf, a oni su njegovi štrumfeki!“

Admirala Lošu posebno je zasmetalo što Mate Granić sebi i diplomatima pripisuje kao veliki uspjeh tzv. mirnu reintegraciju Hrvatskog Podunavlja. To je bila pobjeda naših službi, a ne diplomacije – govori Lošo i otkriva: – ‘Oluja’ nije bila zadnja operacija u Domovinskom ratu. Nisu to bili ni operacije ‘Maestral’ i ‘Južni potez’. To je bila operacija ‘Manjinjorgo’, kojom smo obavještajnim metodama natjerali Srbe da pristanu na mirnu reintegraciju. Da to nisu učinili, uslijedila bi vojna operacija.

Prvi puta javno admiral Domazet otkrio je: – Vojna operacija kojom smo za 48 sati bili spremni osloboditi Vukovar i izbiti na Dunav zvala se ‘Vatrene kočije’!

Lošo je u Bujici objasnio odnos Mate Granića i Gojka Šuška te konstatirao kako bivši ministar vanjskih poslova ima odličan PR za svoju knjigu “zato jer je veze s novinarima gradio tako što je ‘Globusu’, ‘Nacionalu’ i drugima godinama dojavljivao informacije protiv dr. Franje Tuđmana“.

POGLEDAJTE VIDEO


Za one koji i danas lošim i perverznim, jako zločestim načinima pošto poto žele i svim se silama stalno trude umanjiti lik i djelo prvog hrvatskog predsjednika Dr, Franje Tuđmana te izmijeniti povijest koja je jedna i jedina, a to je da je prvi hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman kao vrhovni zapovjednik OSRH svojim mudrim vođenjem u jako teškim uvjetima i sve to okružen svakakvim likovima koji nisu dorasli zahtjevnoj situaciji u kojoj se tad nalazila Hrvatska, uspio zajedno sa hrvatskim braniteljima i odanim zapovjednicima, stvoriti neovisnu i samostalnu demokratsku državu Hrvatsku.

VIDEO Predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tudjman – JUDINE ŠKUDE

A mnogi od onih Juda kojima je Tuđman u ratno vrijeme bio okružen, nisu niti željeli da Hrvatska pobijedi u obrambenom Domovinskom ratu već su jako željeli da je skrše, što oni Jude iznutra, što srpski agresor s jugofašističkom tzv JNA, paravojnim srpskim formacijama oformljenih od srba koji su živjeli u Hrvatskoj i kao takovi ni dan danas ne miruju i trude se svim silama mijenjati povijest, ali i omalovažiti sve zasluge Tuđmana, zapovjednicima HV-e i svih hrvatskih branitelja i domoljuba svih nacionalnosti zastupljenih u Hrvatskoj koji su branili svoj dom i Domovinu od srpskog i JNA agresora i srbočetničke bagre.

Nećete bagro izdajnička uspjeti u svom naumu u to budite sigurni!

Hrvatska je stvorena na muci i krvi, stvorena je i udareni su joj čvrsti temelji na kojima počiva, a to je upravo obrambeni Domovinski rat i hrvatski branitelji, što vam svima jasno piše u Deklaraciji o Domovinskom ratu koju napokon čvrsto treba zacementirati u Ustav RH i zakone RH. Zašto to do sada niste uradili svi vi veliki demokršćani i prijetvorni političari od završetka Domovinskog rata do danas? Zato jer u vama nema više ni trunke domoljublja o kojem svi vi grlato pričate i vrištite i ovih dana. Nema u vama ni trunke žaljenja za našim ubijenim, poklanim, likvidiranim, izmasakriranim sinovima i kćerima.U vama ima previše koristoljublja i laži. Mnoge naše još tražimo, a njihove žive majke , sestre, sinovi, supruge, djeca i dan danas liju suze, tuguju i traže ih sami , jer institucije koje su vam svima omogućili upravo ti ljudi, branitelji, junaci, ne rade svoj posao za koji su obilato plaćeni. Ima li imalo srama u vama? Pa vi i sutra očekujete da svi ovi tužni, koji i danas nakon 28 godina plaču za svojim nestalima još i glasuju za sve vas.Sramite li se imalo ili će vaše lažne suze i suosjećanja i dalje teći?

Za one koji su zaboravili evo jedna prigodna pjesma 

G.S./T.H.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest − 2 =