Podijeli

Ministrica Gabrijela Žalac ili kako je dobila novi nadimak, ministrica PREDVIĐANJA, bez da je provjerila, plasirala je u javnost gnusnu laž koja joj ne služi na čast, prije svega kao osobi pa tek kao ministrici. Dozvolila je sebi da u javnosti pokuša difamirati M.P. Thompsona i na taj podmukao način omalovažiti najpopularnijeg hrvatskog glazbenika, a da se prethodno nije udostojila barem provjeriti kod ljudi koji vode Thompsonov menadžment , je li to istina ili su samo glasine u pitanju.

Pa za Boga miloga, ministrica je valjda informatički pismena, ako ne, postoje mobiteli, a njen sigurno ne spada u kategoriju jeftinih modela pa se mogla malo potruditi i dobiti pravu informaciju, a ne hrvatskog glazbenika na jako neugodan način javno prozvati za nešto o čemu pojma nije imala. Njeno nagađanje dovodi u sumnju i poslove koje obavlja, jer bi se svatko normalan morao upitati, funkcionira li ova ministrica u ministarstvu koje predstavlja na nagađanjima o projektima i ostaloj problematici koja na takav formalistički pristup uništava Hrvatsku. Svakako je ova izjava ministrice Predviđanja za svaku osudu i postavlja se pitanje hoće li je M.P.Thompson tužiti za klevetu koja nimalo nije ugodna.

Nakon javno izrečene lažne informacije o nastupu M.P.Thompsona u Vukovaru , svoju reakciju uputio je menadžment Marka Perkovića Thompsona- u nastavku…

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac rekla je prilikom gostovanja u emisiji Hrvatskog radija “A sada Vlada” da joj je najgore u toj priči to što se PREDVIĐA da će na najavljenom prosvjedu u Vukovaru pjevati Marko Perković Thompson i tako iskoristiti žrtvu Vukovara u to ime.

U zadnje vrijeme je ostalo popularno da hrvatski političari za svoje neuspjehe, pad popularnosti ili sakrivajući svoj kriminal (poput Jakovčića) pokušavaju skrenuti pozornost s problema optužujući Marka Perkovića Thompsona koji s njima ili njihovim djelima nema nikakve veze.

Ovom objavom želimo poručiti gospođi Žalac kako ona nije srpska baba vračara koja je nedavno PREDVIĐALA propast Hrvatske već ministrica u Hrvatskoj vladi i molimo je da se tako i ponaša. Iako ničim izazvana, optuživati hrvatske građane na ovaj način, ne bi se postidjeli ni radikalni istočni susjedi. Smatramo da je prije svog PREDVIĐANJA trebala imati minimum kulture i uputiti menadžmentu bar pitanje je li istina da Thompson nastupa na prosvjedu u Vukovaru.

Budući da se radi o Ministarstvu PREDVIĐANJA, odlučili smo joj pomoći.
Ne, Thompson ne nastupa na najavljenom prosvjedu u Vukovaru niti je njega u vezi toga itko kontaktirao kao niti njegov menadžment, stoji na facebook stranici M.P.Thompsona u priopćenju njegovog menadžmenta.

Menadžment Marka Perkovića Thompsona


Podijeli

32 KOMENTARI

  1. Vala sjasite vise sa tog Tomsona……ovak’i je, onak’i je, On postoji i tocka… trosite se na korisnije stavari ili dogadjaje…. (ne mislim samo na ministricu nego na sve koji kad neznaju sta bi od sebe, trehaju Tomsona)…Pardon, grijesim,, trehajte ga i dalje to mu je besplatna reklama….

  2. ŽALOSNO,pjevao Marko ili ne ostaje ŽALOSNA činjenica da 28 godina čekamo da se zločinci makar i formalno optuže ALI NE nema toga nego se slobodno šetaju i ČAK i sjede u foteljama od općina do sabora!!!!!!Jadna je dotična kao i svi političari do sada jer zbog fotelje prodavati narod i državu mogu samo oni koje se može na žalost jedino veleizdajnicima zvati!!!!!!!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri + pet =