Podijeli

Obvezno nošenje zaštitnih maski eskaliralo je sukobom između dvojice muškarca i policije u trgovini u Njemačkom gradu Troisdorfu…

Osoblje trgovine upozorilo je u subotu dvojicu muškaraca da stave maske na lice što su oni odbili pa je morala intervenirati policija. Nakon dolaska dva policijska službenika, 35-godišnjak se ipak odlučio poslušati mjeru te staviti masku, no drugi muškarac, 38-godišnjak, to je i dalje odbijao. Uz to je vrijeđao policijske službenike i odbijao napustiti trgovinu.  Policija je odlučila uzeti njegove osobne podatke, a on je na to vrlo burno reagirao.  “Ja sam suvereno ljudsko biće, ne trebam nikakvu osobnu iskaznicu”, rekao je.

Muškarac i jedan policijski službenik su se krenuli naguravati što je potom eskalirali u ozbiljnu tučnjavu. Oba su policajca u tučnjavi teško ozlijeđena i trenutno nisu u mogućnosti biti na dužnosti. Jednom je policijskom službeniku potrebna operacija zbog napuklih kostiju u licu, piše WDR. Cijelu je situaciju, uključujući i brutalnu makljažu, snimao jedan od muškaraca koji je oko tijela nosio kameru te je snimku objavio na internetu.

H.H.  

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri − tri =