VIDEO Brkić o unutarstranačkim izborima u HDZ-u: Moramo vratit’ dite materi i vratiti HDZ na pobjednički put…

"Činjenica je da je HDZ zadnja dva puta izbore izgubio. Činjenica je da su nam birači, glasači, naši članovi poslali poruku."...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Uoči koalicijskog sastanka u Vladi, HDZ-ov Milijan Brkić kratko je popričao s novinarima o unutarstranačkim izborima u HDZ-u…

Upitan hoće li se uključiti u unutarstranačku kampanju potpredsjednik Hrvatskog sabora i HDZ-ovac Milijan Brkić kazao je kako je HDZ demokratska stranka te svaki član ima priliku birati i biti biran…VIDEO-OVDJE

“Pa Hrvatska demokratska zajednica je demokratska. Dakle, svaki član ima pravo birati i biti biran. Kada dođe vrijeme, onda ću artikulirati svoje stavove”, kazao je Brkić i dodao:

“Činjenica je da je HDZ zadnja dva puta izbore izgubio. Činjenica je da su nam birači, glasači, naši članovi poslali poruku.”

“Činjenica je da moramo ‘vratit’ dite materi’, ono što sam rekao – HDZ moramo vratiti članstvu”, objasnio je Brkić, donosi N1.

“Vratiti HDZ na pobjednički put”

“Moramo u našu politiku, odnosno u politike vratiti emociju i moramo HDZ vratiti na onaj put koji je pobjednički. A to ćemo napraviti uz mudru, pametnu politiku tako da uključimo sve potencijale unutar stranke, da moraju svi članovi biti bitni i važni i da zajedno, spremni budemo pripravni za parlametarne izbore.”

Novinari su htjeli znati znači li to da je uz ‘tim alternativa’, tj. StieraKovača i Penavu, a Brkić je na to kazao kako u HDZ-u nema alternative.

“U HDZ-u nema alternativa. U HDZ-u je jedan HDZ, jedno je članstvo i oni koji će ponuditi politike koje će biti pobjedničke, okupljajuće, koje će vraitti HDZ na one pobjedničke pozicije, taj će i pobijediti na unutarstranačkim izborima.”

Upitan je li razgovarao sa Stierom, Kovačem i Penavom, odgovorio je sljedeće:

“Ja sa svakim razgovaram. Sa svima.”VIDEO-OVDJE

T.H.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − dvanaest =