(VIDEO) BORILAČKI TJEDAN: UFC 271 i nastupi hrvatskih boksača u Miamiju

Niz uzbuđenja medu kojima prednjači nova UFC-ova PPV priredba, donosi nam ovaj borilački tjedan...

UFC 271
Podijeli

UFC 271: Adesanya vs. Whittaker

Druga ovogodišnja UFC-ova PPV priredba nudi odličan card. Čak 15 mečeva trenutno je na programu, a u glavnoj borbi večeri, za pojas prvaka srednje kategorije, obračunat će se Israel Adesanya i Robert Whittaker. Radi se o revanšu, a 2019. godine Adesanya je slavio nokautom u drugoj rundi. Izuzev njih, gledat ćemo još pregršt sjajnih obračuna kao što je onaj između Derricka Lewisa i Tai Tuivase u teškoj kategoriji te meč Jareda Cannoniera i Dereka Brunsona kojim ćemo dobit sljedećeg izazivača u srednjoj kategoriji, donosi fightsite.

Gdje: Toyota Center, Houston

Kad: Noć sa subote (12.02.) na nedjelju (13.02.). Rani preliminarni dio započinje u ponoć, dok main card starta u 04:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Showtime FC 1:

Novoosnovana promocija Anthonyja Pettisa, pružit će nam debitantsku priredbu ovog vikenda. Radi se o promociji koja će prvenstveno mladim i talentiranim borcima pružati platformu za profesionalno nastupanje i prvu stepenicu u karijeri. Vrijedi izdvojiti sunaslovnu borbu večeri, u kojoj će se boriti Ago Huskić (8-3-0) i Ignacio Capella (6-1-0). Huskić je bosanskohercegovački borac s američkom adresom, a nastupa u lakoj kategoriji. Inače, Showtime FC 1 može se pogledati preko UFC Fight Pass servisa.

Gdje: RFP Funding Center, Lakeland, Florida, SAD

Kad: Noć s petka na subotu. Preliminarni dio starta u ponoć, dok glavni dio programa započinje u 03:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

ONE Championship: Bad Blood

Najbolja azijska borilačka promocija, spremila je jako zanimljivu priredbu za ovaj tjedan. Bibiano Fernandes i John Lineker obračunat će se za ONE-ov pojas u bantam kategoriji, a gledat ćemo i borbu za privremenog prvaka teške kategorije. Anatoly Malykhin i Kiril Grishenko ukrstit će rukavice u toj borbi. Vrijedi istaknuti kako se i Jonathan Haggerty vraća se u ONE-ov ring nakon više od godinu dana izbivanja. Britanac je jedan od najatraktivnijih MMA boraca, a protivnik će mu biti Tajlanđanin Mongkolpetch Petchyindee.

Gdje: Singapore Indoor Stadium, Singapur

D.J.


Podijeli